reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

Anaklim - Model Look dobre!!!
Ja do szpitala to w zasadzie wszystko musze ze sobą zabrać ja Ty Kkasiulka sztućce i papier obowiązkowo i to ze sobą nosić bo nigdzie nie ma więc jak coś żeby nie zostać z przysłowiową ręką w nocniku.
Ja na plusie 7kg ale przed ciążą 10kg:baffled: niestety stresy działają nie tak jak bym chciała zamiast nie jeść objadam się jak wariatka wrrr

reklama
Kkasiulka - ja też niewyprana i niespakowana, jakoś na poczatku września planuję się zebrać. A co do wyglądu to dziewczyny super na fotach wyglądacie, więc chyba tylko w głowach macie te hipopotamy. :tak:
U mnie biust 85E na razie, na pewno się jeszcze ze dwie literki zwiększy jak po pierwszym porodzie. Ale też mi wrócił do normy po zakończeniu karmienia i wcale nie zwisał więc ogólnie się mało martwię. Kupiłam sobie sportowy stanik, bo wszystkie mnie "swędzą". A w domu chodzę bez i w miarę możliwości bez ciuchów bo mnie wszystko i tak swędzi. :sorry2:

...ja też niewyprana i niespakowana, jakoś na poczatku września planuję się zebrać.
Ufff, więc nie jestem sama:laugh2:. Ja jeszcze czaję się na niektóre ubranka dla bobo, a gdzie tu pranie czy prasowanie:szok:. A przy okazji jaki proszek do prania polecicie?
A w domu chodzę bez i w miarę możliwości bez ciuchów bo mnie wszystko i tak swędzi. :sorry2:
Znam to doskonale, ale u mnie dochodzi dodatkowy problem. Mam tak gorące mieszkanie, że nawet przeciągi nic nie zmieniają i powietrze dosłownie stoi więc jestem uzależniona od wiatraka bo bez niego pływam:-(
Torbę spakuję na początku września, w sumie termin na 30-o więc chyba się wyrobię...

Hi hi ja mam na 5.09 i nie spakowane nic, więc napewno zdążysz.

Co do proszku to ja wybrałam Jelp, podobno najmniej uczula, choć duzo osób kupuje też Lovelę. Zaczniemy od Jelpa potem się zobaczy bo jest on dość drogi ale na tym nie ma co oszczędzać.

Dzięki za słowa otuchy :-). Właśnie czytam od A-Z wątek " Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko" (a jest tego trochę) i już widzę pochwały dla Jelpa i Lovelli. Ogólnie muszę stwierdzić że to forum to skarbnica informacji (dzięki Wam kobitki) i pewnie zanim się przesz wszystko przekopię to sporo czasu upłynie :tak:

Marta - no troche już tu " koczujemy " więc i sporo napisałyśmy .. Miłego czytania .. Ja proszek mam Lovela a płyn Jelp .. no i płucz dwa razy , tak radziły dziewczyny :)

ja spakowalam juz torbe z tydzien temu pomimo ze termin za miesiac dopiero ... z martyna ta spakowana torba dzialala jak talizman przeciwdzialajacy przedwczesnemu porodowi ;-) ... a noz znow pomoze :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry