reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

Ja na wagę nie patrzę...wystarczy mi to co widzę w lustrze....i strach mnie ogarnia....!
kkasiulka ja tez ... i tak wiem ze bede na plusie i nawet sie nie ludze ...
po martynie dwa dni po porodzie mialam tylko 5-6kg mniej a sama mala wazyla 4.5kg ... zostalo mi wtedy jakies 15kg na plusie ktr zgubilam w trzy miesiace ... karmienie piersia - rezim pokarmowy, nocne wstawania, do tego kolki malej no i czeste spacerki zrobily swoje ... dziewczynki wrocicie do formy i figury ... ciaza i polog to nie czas na modeling ;-)... szczuple mamusie sa tylko na bilbordach a jak to moj maz wciaz mi powtarza: kochanego cialka nigdy nie zaduzo ;-)

reklama
Aniam, kochana, ja też przytyłam 15! Przy moim wzroście (156) to tak jakbym przytyła 25:((( w dodatku to drugie dziecko, więc to zrzucić nie będzie wcale łatwo. Sprawdziłam na wszelki wypadek ceny liposukcji w klinice dr Kuczyńskiego w Nałęczowie;)
A tak serio, to 10 nie, ale tak 6-7 kg po porodzie Ci zejdzie, bo piersi od razu nie spadną, mleczko jeszcze dojdzie....
Ale co tam, jeszcze wszystkie będziemy yummy mummy:)

no to ja jestem rekordzistka bo mam 21kg na + przy wzroście 158 cm ;-)
po Matełku chudłam 5 lat, niestety mam skłonności do utrzymywania wagi.
może teraz uda mi się skrócić czas utraty kg do 2,5 roku:-)

Dziewczyny! Nie ma sensu się wagą przejmować, niepotrzebny stres;-). Ja mam już 16 na plusie i nawet ostatnio tak dużo nie jem.

Sprawdziłam na wszelki wypadek ceny liposukcji w klinice dr Kuczyńskiego w Nałęczowie;)
:-D :-D anaklim- mój gin w swojej poczekalni ma ogromną reklamę usług centrum medycyny estetycznej:-D. Wiec jak szybko do formy nie dojdę, to wiem gdzie sie zgłosić;-).

Aniam, kochana, ja też przytyłam 15! Przy moim wzroście (156) to tak jakbym przytyła 25

ehh no właśnie my niskie mamy przekichane:no:
widać każdy kilogram:wściekła/y:

a tak w ogóle- kupiłam dziś sobie takie wygodne bawełniane gatki w rozmiarze 10. w sklepie wydawały mi sie takie wielkie więc nawet nad 8 się zastanawiałam i... dobrze, że ich jednak nie wymieniałam, bo jak się w domu okazało- ta 10 jest lekko ścisława:zawstydzona/y:

ehh no właśnie my niskie mamy przekichane:no:
widać każdy kilogram:wściekła/y:

a tak w ogóle- kupiłam dziś sobie takie wygodne bawełniane gatki w rozmiarze 10. w sklepie wydawały mi sie takie wielkie więc nawet nad 8 się zastanawiałam i... dobrze, że ich jednak nie wymieniałam, bo jak się w domu okazało- ta 10 jest lekko ścisława:zawstydzona/y:

Święte słowa - nawet w kostkach nam się odkłada!
A z tymi gatkami to miałam DOKŁADNIE tak samo:baffled::baffled::baffled:..... Nie chwaliłam się, bo i nie było czym, no kamień z serca:)

A wcale ze nie bo to wysokie maja przechlapane:tak:. Ja mam 170 z groszem i obecnie wygladam jak 150 kilogramowy drwal albo narzeczona prawdziwego wikinga. Mnie sie nie da przeoczyc .Nikt mi nie powie _ojejku ja pani nie widzialem:-p. No a bielizna ......Wiecie jakie gacie nosi drwal:szok:

Nie będę sie tu z wami licytować , bo ja mam 174 wzrostu .. zawsze spodnie do kostek .. bo nie wszystkie na długość dobre .. z bluzkami tym bardziej teraz to samo .. a gacie no cóż może pomine ten temat , tak samo jak ten ile teraz waże, z racji wzrostu zawsze troszke ważyłam ale teraz ... oj oj:baffled::baffled:

Racja ja dopisuje się do tych z 174 cm..., spodnie w standardzie do kostek..., a że jeszcze mam długie ręce to wszytskie bluzki kończa się jakię 3 cm przed nadgarstkiem... i kup to coś no o dodaj jeszcze stosunkowo duży biust bo przed ciąża było 75 C-D i zapraszam na zakupy - porażka....

reklama
Klajo - no ja dla odmianki zawsze byłam płaska jak deska 75B .. teraz troche mi przybyło ...
A wy niskie macie lepiej , bo ja w butach na obcasie to wyglądam jak na szczudłach he he ..

Do góry