reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

reklama
i to wlasnie przekonuje mnie do drugiej cc ... w uk proznociag i kleszcze to norma a ze po jednej cc juz nie wolno podac oksytocyny wiec jesli cos pojdzie nie tak przy normalnym boje sie ze w ruch pojda kleszcze lub proznociag ... z dwojga zlego wole juz cc ...

.isunia dlaczego nie wolno podać oksytocyny po cc?? szczerze to po raz pierwszy się z tym spotykam;-).

.isunia dlaczego nie wolno podać oksytocyny po cc?? szczerze to po raz pierwszy się z tym spotykam;-).
karolinna takie info przekazal mi tutejszy gino ... wyjasnil to iz po podaniu oksytocyny ktr wywoluje skurcze szybko i dosc silnie moze dojsc do pekniecia poprzednich szwow, mowiac krotko oksytocyna mocno zwieksza ryzyko porodu naturalnego po cc :sorry2: ... takie info dostalam, gino na 100% zapewnil ze w moim przypadku oksytocyna absolutnie nie wchodzi w gre ...

ja jak ostatnio pytałam czy będzie kolejne cc bo 2 razy miałam ruszany brzuch (operacja torbieli i cc) to moja ginka powiedziała, że raczej nie ale nie będą mnie męczyć za długo i że jak poród nie będzie postępował to po 2-3 godzinach mnie pokroją.
wolałabym nastawić się na kolejne cc i byłby spokój

Karina - a jaką masz wadę jesli mogę spytać , ze względu na co zlecono ci CC ?? Pytam bo mam problem z oczkami i będę miała badania pod tym kątem ..

Sanya - wywieście ogłoszenie w bloku, mój znajomy na bemowie w taki sposób ma wynajęte miejsce od kogoś kto ma dwa, ale narazie tylko jeden samochód i płaci za nie z tego co pamiętam jakies 150zł miesięcznie ..

w zasadzie tak...
choć szczerze mówiąc nie jestem do niej przekonana w 100%:sorry2:

Cholerka, że też zawsze trzeba iść na kompromis - my będziemy mieli dom ale kawał drogi od centrum gdzie oboje pracujemy mimo, że to nadal będzie warszawa. Ehhh może kiedyś jakiś dom na mokotowie albo żoliborzu :sorry2: tam są takie magiczne miejsca :sorry2:

Aniam141 - ja mialam wade -4,5 ale jestem po laserowej redukcji i po zbadaniu siatkowki stwierdzono ze jest ona " mocno rozrzedzona" czy cos w tym stylu.

Szkoda ze ucieklyscie z Tarchomina :-(

Agata - ja mieszkam na żoliborzu , jest super .. czasem tylko lusterka kradną , ale ogólnie cicho i zielono ... co do mokotowa, to poza inną magią są tam jeszcze magiczne ceny ..:))..

reklama
Do góry