reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

i to wlasnie przekonuje mnie do drugiej cc ... w uk proznociag i kleszcze to norma a ze po jednej cc juz nie wolno podac oksytocyny wiec jesli cos pojdzie nie tak przy normalnym boje sie ze w ruch pojda kleszcze lub proznociag ... z dwojga zlego wole juz cc ...

Isunia- mnie też by przekonało :tak::tak: brzmi strasznie:no:

Karina- ale miałaś przygody:tak: szwagier twardziel,mój by zemdlał :tak: a ten Jupiter to koło mnie zaraz :-)

reklama
No ale ciesze sie ze choc on byl ze mna, w pewnej chwili bylo mi bardzo zimno i gdy szwagier trzymal mnie za reke jego cieplo do mnie przechodzilo i przestawalam sie trzasc. .
i tego karina ci strasznie zazdroszcze ... mojego m na operacyjny nie wpuscili :wściekła/y::wściekła/y: ... strasznie sie balam byc tam sama ... szczescie w nieszczesciu ze calkowitym zbiegiem okolicznosci jedna z poloznych okazala sie stara stara kolezanka mojego m jeszcze z oazy ... dziewczyna duzo mi pomogla - szczegolnie gdy anestozjolog wkuwal sie w kregoslup ... bede jej wdzieczna do konca zycia !!!!

teraz przy cc moj m moze byc ze mna ...

Sanya - to na jakiej ulicy Ty mieszkasz jeśli mogę spytać ?? Bo rodzice moi mieszkaja na miedzianej dokładnie na tyłach Jupitera ,, a ja tam się wychowałam :)) ale ten świat jest mały ..

Na Łuckiej miałam sporo znajomych z podstawówki ale częśc starych bloków zburzyli i sporo ludzi się wyprowadziło .. co do twojego samochodu, to wszystko jasne , to zawsze była dość bandycka okolica, no i część tych typków pewnie jeszcze tam mieszka .. lepiej naprawdę załatwić sobie ten parking podziemny..

reklama
Do góry