reklama
odnosnie kapania to ostatnio widzialam dokument gdzie dziewczyna miala trojaczki-o niej to ogolnie dluga historia ale odnosnie kapania to ona dzieci kapala w wiaderku,przytrzymujac za glowke i szyje wkladala je pionowo do wiaderka i to opisywali ze to dobry sposob bo dziecko czuje sie jak u mamy w brzuszku,no i w sumie na poczatku jak brala male na rece to plakalo a z chwila zanurzania go coraz nizej bylo coraz bardziej spokojne i u nas w sklepach jest duzo takich wiaderek do kapiania malucha
Wiaderko? hmmm jakoś nie mam do końca przekonania czy udałoby sie dokładnie wymyć maluszka w czymś takim?
Co do torby to ja w końcu po ostatnich bólach brzuszka zmobilizowałam sie i od wczoraj jestem już spakowana do szpitala :-)
Co do torby to ja w końcu po ostatnich bólach brzuszka zmobilizowałam sie i od wczoraj jestem już spakowana do szpitala :-)
No Raabit nareszcie!!
U nas są takie wiaderka specjalne, ale ja nie jestem przekonana, bo rzeczywiście wymoczyć owszem można, ale umyć pupkę i fałdzioszki?? I główkę też ciężko...a poza tym za chwilkę dziecko z tego wyrośnie, a tanie toto nie jest.
U nas są takie wiaderka specjalne, ale ja nie jestem przekonana, bo rzeczywiście wymoczyć owszem można, ale umyć pupkę i fałdzioszki?? I główkę też ciężko...a poza tym za chwilkę dziecko z tego wyrośnie, a tanie toto nie jest.
Antylopka
Potrojna mamuska
a mi się chce śmiać, jak pmyśle o kapaniu maluszka w wiaderku....
jeszcze troche i zaczną dla nas też produkować takie wiadra wielkie, gdzie się będzie wchodziło po drabunce i powiedzą, że to sposób na relaks, bo wracamy do czasu życia bezstresowego, budzi się w nas wewnetrzne dziecko....
hm... dobra, miałam zakręcona panią od psychologii na studiach i ona we wszystkim doszukiwała się odniesienia do życia płodowego...
jeszcze troche i zaczną dla nas też produkować takie wiadra wielkie, gdzie się będzie wchodziło po drabunce i powiedzą, że to sposób na relaks, bo wracamy do czasu życia bezstresowego, budzi się w nas wewnetrzne dziecko....
hm... dobra, miałam zakręcona panią od psychologii na studiach i ona we wszystkim doszukiwała się odniesienia do życia płodowego...
reklama