reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

ja mam to samo zdanie co Oli.B jeśli chodzi o ubieranie dzieciaczka będzie ogólnie ubrane podobnie do mnie w tym sensie ,że ja mam krótki rękawek więc on też ewentualnie przykryty pieluszką lub bardzo bardzo cienkim kocykiem ,w chłodniejszy dzień dłuższy rękawek w bodziaku cienkie portaski -takie płócienne nie żadne dresy -broń Boże lub krótki rękawek w body ,portaski i cienka bluza lub cienki sweterek :tak:

reklama
yyy no dresik to dla mnie bluza bawełniana + spodenki, nie mam akurat foto nigdzie kurczę.
Dzisiaj np u mnie jest zimno - w sam raz na długie spodnie i krótki rękaw dla wytrzymałych lub ciężarnych z wysokim tętnem hi hi :)

dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

reklama
Lukrecja jak jest zimno i masz taki cieniutki dresik bawełniany to możesz załozyć :tak:zawsze bobasowi sprawdza się czy nie jest mu za gorąco wkładając dłoń na kark czy nie jest spocone .W moim przypadku będę wracać ze szpitala samochodem więc nie będę szaleć.Wike też zawsze ubierałam podobnie do siebie ewentualnie tylko jedną warstwę jesienią i zimą więcej bo jednak dzieciaczek leży w wózku a nie chodzi więc ta ciepłota ciała jest mniejsza:tak:

Do góry