reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

AAAA to taka torba... ja myślałam o takiej małej walizeczce co się na odprawę bierze na lotnisku jako bagaż podręczny :-):-) chyba można czy będę wyglądać jak idiotka?? :-D

nie no Taycia do szpitala to ja zasówam z wielką walizą na kółkach :-D w tej to ja se mogę schowa 2 pampersy na spacer

reklama
Taycia ja do szpitala biorę małą walizkę. Ta torba to jest do wózka. chociaż jak ja w końcu zamówię i zdąży dojśc (bo to z usa) to pewnie też ją wezmę bo walizkę mam małą..

Hahahaha :-) rozbawiłaś mnie (przyda mi się dzisiaj trochę śmiechu)... a to luuuz... to po co Ci ta torba? tylko na pampersy? :-D

Jezu,ja dzisiaj zacofana jestem ! dzięki Maggie za oświecenie :-D dzisiaj jest nie mój dzień ...:baffled:

Hahahaha :-) rozbawiłaś mnie (przyda mi się dzisiaj trochę śmiechu)... a to luuuz... to po co Ci ta torba? tylko na pampersy? :-D

hehe na te moje podróże, bo to nie koniec, po cc jadę 160 km do mamy, po tygodniu wracam na zdjęcie szwów kolejne 160 km, a po jakiś 2 dniach jeszcze 350 do Gdańska :-D. |Dobrze że takie maluchy śpią dużo :-)

Oli - jejciu,ale Ciebie czeka podróż... :-(
Karolinkaz - ja tam nie wiem z czym się idzie do szpitala... przyszłabym z walizą, a tam wszystkie np. z jedną siateczką :-)

taycia ostatnio jak byłam to na Izbie przyjęć siedziała babka z walizka całą wypakowaną dużo tak kobitek przychodziło, więc chyba można... :-)

Oli - jejciu,ale Ciebie czeka podróż... :-(
Karolinkaz - ja tam nie wiem z czym się idzie do szpitala... przyszłabym z walizą, a tam wszystkie np. z jedną siateczką :-)

Taycia ja tyle podróżuję, że to dla mnie pestka :-) ;-). zaznaczam, że sama prowadzę :-D

do szpitala z walizą nie ma co

maggie, a co ty wozisz w tym samochodzie, że śmierdzi ???

reklama
ja zrezygnuję z walizki. Miałam z Li to nie dość że się nasłuchałam od personelu, to jeszcze wszystkie inne nie miały takiej walizki (na kółkach). No i przyznam, że było mi mega niewygodnie, bo miałam ją pod łóżkiem i jak przychodziły sprzątaczki to musiałam ją dźwigać, przenosić, kłaść na łóżko. To samo jak chciałam coś wyciągnąć, to musiałam się wielce schylać bo nie miałam siły wciągnąć walizki na łóżko. Teraz się spakuję w taką podróżną ale 'szmacianą'. I tak mąż za mną nosił torbę(walizkę) na poród, potem po porodzie położyli mi ją na łóżku i tak jechałam na salę. A potem miałam tylko problem przez cały pobyt.

Do góry