reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

a ja mam częśc rzeczy w Gdańsku częsc w Wawie, cześc u rodziców w górach, a częśc u koleżanki w lubelskim :szok: :-D
A cc za 3 tygodnie

reklama
Oli a kupiłaś w końcu ta torbę fisher Price'a? Bo ja się sie tak zbieram i cały czas jakieś inne wydatki:(

maggie nie kupiłam jej jeszcze bo mi się ta bardziej podoba RED CASTLE TORBA GLOBETROTTER GRANATOWA Warszawa (1690750093) - Aukcje internetowe Allegro będę w Wawie we wtorek to ją obejrzę i dopiero wtedy się zdecyduję

devi ja biorę tak 20 szt. najwyżej doniosą mi

karolinkaz dobre pytanie :-D teraz jestem u rodziców we wtorek jadę do wawy, 10 lipca do gdańska na tydzień potem do mamy znów a potem bezpośrednio na cc :-D i w między czasie może urodzę w jakiejś Mławie :-D tfu tfu.....

A ja nie mam torby, w którą mogłabym się spakować:baffled: bo te pamki i podkłady i to wszystko tyle zajmuje:szok:...
A i jakie bierzecie pampersy 2-5 czy 3-6?

ja wezmę tez ok 20 te 2-5kg. Jak zabraknie to M. dowiezie.

Oli fajna też ta torba. Ale 'moja' tańsza a już tyle kasy wydaliśmy ,że trzeba przyoszczędzić:(

reklama
AAAA to taka torba... ja myślałam o takiej małej walizeczce co się na odprawę bierze na lotnisku jako bagaż podręczny :-):-) chyba można czy będę wyglądać jak idiotka?? :-D

Do góry