reklama
ja tez ja tezFajna bluzeczka. Jestem ZA
to szczęściara jesteś i gratuluję córeczkiHey dziewczyny, ja tak po cichu chciałam dziewczynkę , bo już mam chłopców, ale w kótrymś momencie stwierdziłam, że juz jest mi to obojetne, oby bylo maleństwo zdrowe. I chyba z tej mojej obojetności na usg juz drugi raz wyszło, że będziemy miec....DZIEWCZYNKĘ. Teraz problemik, bo jakies imionka trzeba obstawić, a w rodzince dużo kobietek, więc trudniej, aby się nie powtórzyć. Pozdrawiam
andariel
mama super dwójki :]
Mi sie spełniła zachciewajka i ....jest CÓRECZKA.
Mam tylko nadzieje,że na porodówce nie zrobi mi psikusa i nie zobacze sikawki miedzy nogami....;-)
no to gratulacje:-) ale przyznam się, że też mi przychodzą do głowy takie myśli czasem zwłaszcza, że taką akcję miała właśnie znajoma!
enka-76
Kasia
Ja kolejną wizytę mam 30 kwietnia. I robię przy okazji usg 3d. Już się nie mogę doczekać.
andariel
mama super dwójki :]
kolejna wizyta 11.05. (z wynikiem badania pod kątem cukrzycy - czeka mnie picie glukozy, bleeeeee)
reklama
ja jeszcze tez nie piłam ,ale ide juz we wtorek wiec moge dostac albo niekolejna wizyta 11.05. (z wynikiem badania pod kątem cukrzycy - czeka mnie picie glukozy, bleeeeee)