reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
dziewczyny bardzo fajny watek polecajcie co macie sprawdzone - zwłaszcza z wysyłkowych jeśli chodzi o jakość - ja dużo kupuje na allegro ale wiadomo że czasem można się zawieść bo nie pomacam...
właśnie sobie zalicytowałam spodnie i bluzke z 9fashion - mam nadzieje że bede zadowolona bo co miałam od nich (ostatnio super piżamke - http://allegro.pl/item562164085_okazja_9fashion_pizama_sleep_i_xl_za_jedyne_65.html - super na ciaże i do karmienia) to dobre jakościowo, porządnie zrobione i wykończone...

a ja własnie znalazłam takie coś :-D niektóre fajne ;-) np.
d065.jpg

a tu cała reszta, ciekawe jaka jakość bo cena nissska, ale jak by mi ktoś taki prezent zrobił było by miło :-D
http://www.kupkoszulke.pl/dla-mamy-c-28_30.html

super te koszulki - sie nawet napaliłam zeby mąż mi na jakaś okazje sprezentował - tylko pytanie jak to z rozmiarami? bo przecież w standardzik o ja raczej nie wejde, nawet jak XL to brzuch może wyleźć...

Extra te koszulki :tak:
Tylko właśnie ciekawe jak z rozmiarami a dokładnie z długością koszulek :sorry:
Nie są drogie więc ja sobie jakąś na pewno sprawię :-):tak:

super te koszulki - sie nawet napaliłam zeby mąż mi na jakaś okazje sprezentował - tylko pytanie jak to z rozmiarami? bo przecież w standardzik o ja raczej nie wejde, nawet jak XL to brzuch może wyleźć...

tam jest opcja żeby zapytać o produkt to może odeślą jak to jest z rozmiarem, ja już podkusiłam mego M. żeby mi sprawił ciekawe czy się uda :-D

kasia fajne te rybaczki

Ja miałam glukozę w środę... bleeeeeeeeeeeeee taka niedobra - zwłaszcza, że ja nie słodzę niczego i ograniczam się ze słodkościami.....:baffled::baffled::baffled:
Pod koniec kubeczka leciały mi łzy z oczu - tyle mnie to kosztowało:sorry:

reklama
Do góry