reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

Fajny wątek. Czasem rozmawiamy na głównym wklejamy, a później trudno znaleźć. Mam prośbę do dziewczyn, które kupiły ostatnio spodnie w H&M i Mango, by wkleiły zdjęcia.

reklama
Hej! super wątek!
Zdjęcia spodenek z Mango i innych moich łowów wkleję później bo teraz mi paznokcie schną i nie chce się przebierać ;-)

Ale tak mi przyszło do głowy - ja sobie kupiłam na allegro portki i są na mnie zamałe (brzuch ok ale udka i dupsko mi sie rozrosły:wściekła/y::wściekła/y:)- spodnie sa używane - może któraś by chciała odkupić za ta sama cenę co ja wylicytowałam?
Podaję wam linki do aukcji (ja mam 160 cm i sa raczej krótkie ale wywinięte wyglądają super - gdyby nie to moje dupsko:wściekła/y:):

CIĄŻOWE ROZMIAR 40 NEXT (585042965) - Aukcje internetowe Allegro

moje ciążowe ciuchy to 2 pary jeansów i typowe spodnie ciążowe, ale dresowe
w sklepach teraz nie brakuje tunik, więc parę też już nabyłam i nie są to żadne ciążowe bluzeczki, ale na ciążę jak znalazł :-)
rozgladam się natomiast za sukienką na wesele i mam z tym problem, bo jak na razie nic nie znalazłam :-(

A to ja w moich spodniach z MANGO (które ponoć nie sa ciążowe - jak mi powiedziała sprzedawczyni :baffled: tylko sportowe) zdjęcia robione kom - więc jakosc słaba - :baffled:

Ostatnia edycja:
Ja tylko czekam, żebym mogła się wyrwać z pracy wcześniej i skoczyć po tuniczki!!!!!!!!
Wiecznie mi brakuje czasu....... Powinnam mieć dobę 48 godzinną!

Ja mam jeansy z c&a i kilka bluzek z h&m. I sukienusię i spudniczkę z allegro
PIĘKNA * ODCIĘTA I WIĄZANA POD BIUSTEM * 40-42 (596880052) - Aukcje internetowe Allegro
BIAŁA SPÓDNICA CIĄŻOWA LNIANA NOWA ROZMIAR 38 (598660166) - Aukcje internetowe Allegro

Ale i tak nie mam w czym chodzić....:-(
tez miałam chrapke na tą spódnicę;-)

A to ja w moich spodniach z MANGO (które ponoć nie sa ciążowe - jak mi powiedziała sprzedawczyni :baffled: tylko sportowe) zdjęcia robione kom - więc jakosc słaba - :baffled:
super te spodnie,ja mam z H&M czarne z których można sobie rybaczki zrobić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry