reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
U mnie jak miała bym patrzeć na co mam ochotę to wychodziłby chłopak.Cały czas tylko kwasnie ani grama słodkiego,mięcho,sery,kwasnie owoce.Do tego jesnożółty mocz,brzuch jak u chłopca itd...pisze to ,aby pocieszyć wszystkie te dziewczyny ,które z nadzieją oczekują dziewczynki lub chłopca ,a objawy wskazują na płeć przeciwną.Głowa do góry dziewczyny.

Witam sierpnioweczki:-)
Widze ze nie lubicie wrozb i zadnych takich zabaw:-(szkoda...
u nas na forum byla super zabawa, wiekszosc z nas sobie wrozyla a teraz tylko czekamy na potwierdzenie hehe;-)

no nic pozdrawiam Was cieplutko i zycze zdrowka dla Was i bobaskow:-)

U mnie jak miała bym patrzeć na co mam ochotę to wychodziłby chłopak.Cały czas tylko kwasnie ani grama słodkiego,mięcho,sery,kwasnie owoce.Do tego jesnożółty mocz,brzuch jak u chłopca itd...pisze to ,aby pocieszyć wszystkie te dziewczyny ,które z nadzieją oczekują dziewczynki lub chłopca ,a objawy wskazują na płeć przeciwną.Głowa do góry dziewczyny.

Rzeczywiscie wychodzi chlopczyk, ja tak mialam przy pierwszej ciazy i mam cudnego syneczka:-) Z tym moczem tez slyszalam, ja mam metny zolty, podobno na dziewczynke, jem slodycze nienawidze miesia:-pciekawe...oczywiscie sa wyjatki -moja tesciowa jadla slodycze na chlopczyka:confused:

ja tak miałam w drugiej ciąży i była jest dziewczynka
teraz są podobne smaki i zobaczymy

Witam sierpnioweczki:-)
Widze ze nie lubicie wrozb i zadnych takich zabaw:-(szkoda...
u nas na forum byla super zabawa, wiekszosc z nas sobie wrozyla a teraz tylko czekamy na potwierdzenie hehe;-)

no nic pozdrawiam Was cieplutko i zycze zdrowka dla Was i bobaskow:-)
a może dziewczy sobie zrobiły tylko nie napisały co im wyszło
ja podobną robiłam jakis czas temu wyszło ,ze chłopczyk i zobaczymy czy sie sprawdzi
ja do takich wrózb podchodze z przymróżeniem oka,wole na usg sie dowiedziec niz tak gdybac czy wróżyć

Tak oli ja wrozylam sobie podobnie tylko nad lewa dlonia i nie nitka a wlos. Koliscie dziewczynka, wahadlowo chlopiec. Wychodzi dziewczynka:-D

Kaskax25 ta wrozbe z wlosem tez robilysmy :-D:-D:-Dwychodzi to sama co z miarka i obraczka:tak:;-)

Piwonia2 mysle ze kazda podchodzi z przymruzeniem oka do takich wrozb, ale to tylko zabawa;-)
pozdrawiam

reklama
Ja wiem,że mam upragnioną córeczkę ,ale tej nocy miałam same koszmary,że rodzę i podają mi dziecko a między nogami widze klejnoty!!!!!!!!przez sen to było straszne.

Do góry