_karincia_
Fanka BB :)
Ja USG mam teraz w piatek 20 marca a następną wizytę 15 kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jak miała bym patrzeć na co mam ochotę to wychodziłby chłopak.Cały czas tylko kwasnie ani grama słodkiego,mięcho,sery,kwasnie owoce.Do tego jesnożółty mocz,brzuch jak u chłopca itd...pisze to ,aby pocieszyć wszystkie te dziewczyny ,które z nadzieją oczekują dziewczynki lub chłopca ,a objawy wskazują na płeć przeciwną.Głowa do góry dziewczyny.
ja tak miałam w drugiej ciąży i była jest dziewczynkaU mnie jak miała bym patrzeć na co mam ochotę to wychodziłby chłopak.Cały czas tylko kwasnie ani grama słodkiego,mięcho,sery,kwasnie owoce.Do tego jesnożółty mocz,brzuch jak u chłopca itd...pisze to ,aby pocieszyć wszystkie te dziewczyny ,które z nadzieją oczekują dziewczynki lub chłopca ,a objawy wskazują na płeć przeciwną.Głowa do góry dziewczyny.
a może dziewczy sobie zrobiły tylko nie napisały co im wyszłoWitam sierpnioweczki:-)
Widze ze nie lubicie wrozb i zadnych takich zabaw:-(szkoda...
u nas na forum byla super zabawa, wiekszosc z nas sobie wrozyla a teraz tylko czekamy na potwierdzenie hehe;-)
no nic pozdrawiam Was cieplutko i zycze zdrowka dla Was i bobaskow:-)