reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
A ja miałam teki dziwny sen ,jakis czas temu ,że chodzę po cmantarzu w zimie i na jednym z nagrobków widze nagie noworodki.podchodzę bliżej a to chłopczyk i dziewczynka ,chłopczyk juz niestety nie żył a dziewczynka tylko kwiliła.Oczywiscie wzięłam tą dziewuszkę na rece zdjęłam kurtkę i ją zabrałam do domu .Reszty nie pamietam.I wczoraj okazało się ,że bedziemy mieli dziewczynkę.A z 5 lat temu poroniłam w 5tc i być może był to chłopczyk.Taki dziwny sen.

Sama byłam zdziwiona ,ale mój M .:tak tylko czyatsz te fora i potem bzdury same ci się śnią...Ale po wczorajszej wizycie u ginekologa przypomniałam mu ten sen i miał nie ciekawą minę ,ale oczywiscie zgrywał twardziela jak to facet.

niektóre sny to naprawdę koszmar :-/
ja też mam takie rzeczywiste i jak się budzę to jestem przekonana że to co mi się śniło to prawda
dwa dni temu miałam sen że kłociłam sie z moim m. i uderzyłam go w twarz, obudziłam się cała zaryczana, i jeszcze płakałam po przebudzeniu, masakra :-/

mi ostatnio śnią się sny nie z tej epoki - parę nocy temu uciekałam przed latającymi smokami!!! ludzie nosili przy sobie szable i miecze, lżejszą lub cięższą zbroję itp. I uciekłam do jakiegoś opuszczonego budynku zakonu, gdzie trafiłam na stare trumny... strasznie mroczny był ten sen;

Dziewczyny ja mam ostatnio straszne sny.Śni mi się jak męża zabijam albo jak ktoś chce mnie zabić po prostu zawsze jakaś masakra:no:i w dodatku zaczełam krzyczeć przez sen!!Mój mąż to mnie wtedy budzi delikatnie.Mam nadzieje że te sny szybko się skończą!!!I będzie coś miłego mi się śniło!!!

reklama
A ja w sumie nie mam jakichś większych zachcianek, mam tylko manię na jabłka ale chipsami i frytkami tez nie pogardzę. Mój mąż się śmieje, że chciałby mnie widzieć zajadającą kiszone ogórki, bo ja od dziecka nie cierpię niczego co kiszone:-)

Do góry