reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

u mnie nadal pozycja "brzuszna" do spania choć momentami jak się budzą to leże plackiem na wznak z rękami pod głową.. jak na leżaku:-):-)

reklama
Ja bylam wczoraj na usg. Lekarz przez 15 min nie chcial odpowiedziec na moje pytanie- chlopiec/dziewczynka?
POdroczyl sie i w koncu stwierdzil, ze oprocz pepowiny nic innego miedzy nozkami nie widzi :-)

Swietnie! Tak jak chcielismy bedzie dziewczynka :happy:

.

Teraz czekam na te pierwsze upragnine ruchy dzidzi,b u mnie ciągle nic....

Mam tak samo, to juz 16-sty tydzien, lekarz mowil, ze nie musze jeszcze czuc ruchow dziecka, ale zaczelam sie stresowac, ze to juz jednak za dlugo..

I wczoraj na USG zobaczlam jak tam w srodku szaleje moje malenstwo. Raczki i nozki fikały jak szalone :-D

Niesamowicie wzruszające. Wpadlam w histeryczny placz :-), az sie lekarz usmiał, bo nie mogłam przestać :-):-D

Mam nadzieje, ze poczuje maleńką juz za kilka dni...

Kasia, ja też bym chciala dziewuszkę, ale przewidywany jest chłopak ;-) Proszę o dopisanie do listy :) Ciekawe jak nam się posprawdzają prognozy naszych lekarzy :-)

wizytka u gina - jutro

Karincia, mnie ostatnio nie chciał dać zwolnienia- chciałam na 2,3 tak żeby odpocząć troche bo tak nie chce mi sie wstawać rano - to sie nagadaaaałłł ze ciąza to nei choroba i ze to przestepstwo. A pozniej jak zaczał pisać, to że na tak krótko to mu si enie chce nawet wypisywać...:-Di w koncu dał na 5 dni. Pierwszy raz widziałam go takiego podirytowanego, może miał same takie żebrzące o zwolnienai w tym dniu....no ale nie chce Cie straszyć...ale chyba większość daje te zwolnienia bez problemu(zaznaczam że byłam w prywatnej klinice)zresztą Ty juz byłas 13 w piątek i jak? dostałas?;-)

reklama
Do góry