reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
Ja bylam wczoraj na usg. Lekarz przez 15 min nie chcial odpowiedziec na moje pytanie- chlopiec/dziewczynka?
POdroczyl sie i w koncu stwierdzil, ze oprocz pepowiny nic innego miedzy nozkami nie widzi :-)
Swietnie! Tak jak chcielismy bedzie dziewczynka
POdroczyl sie i w koncu stwierdzil, ze oprocz pepowiny nic innego miedzy nozkami nie widzi :-)
Swietnie! Tak jak chcielismy bedzie dziewczynka
Manija
Mama sierpniowa'09
.
Teraz czekam na te pierwsze upragnine ruchy dzidzi,b u mnie ciągle nic....
Mam tak samo, to juz 16-sty tydzien, lekarz mowil, ze nie musze jeszcze czuc ruchow dziecka, ale zaczelam sie stresowac, ze to juz jednak za dlugo..
I wczoraj na USG zobaczlam jak tam w srodku szaleje moje malenstwo. Raczki i nozki fikały jak szalone
Niesamowicie wzruszające. Wpadlam w histeryczny placz :-), az sie lekarz usmiał, bo nie mogłam przestać :-)
Mam nadzieje, ze poczuje maleńką juz za kilka dni...
enka-76
Kasia
Kasia. Mnie tez dopisz :-). Nieważne, że m woli syna. Ja wolę córkę i już . Może w piątek już będe wiedziała. Oby...
aneczka2425
Fanka BB :)
18.03- usg:-)
06.04- wizyta u gina
06.04- wizyta u gina
wizytka u gina - jutro
Karincia, mnie ostatnio nie chciał dać zwolnienia- chciałam na 2,3 tak żeby odpocząć troche bo tak nie chce mi sie wstawać rano - to sie nagadaaaałłł ze ciąza to nei choroba i ze to przestepstwo. A pozniej jak zaczał pisać, to że na tak krótko to mu si enie chce nawet wypisywać...i w koncu dał na 5 dni. Pierwszy raz widziałam go takiego podirytowanego, może miał same takie żebrzące o zwolnienai w tym dniu....no ale nie chce Cie straszyć...ale chyba większość daje te zwolnienia bez problemu(zaznaczam że byłam w prywatnej klinice)zresztą Ty juz byłas 13 w piątek i jak? dostałas?;-)
Karincia, mnie ostatnio nie chciał dać zwolnienia- chciałam na 2,3 tak żeby odpocząć troche bo tak nie chce mi sie wstawać rano - to sie nagadaaaałłł ze ciąza to nei choroba i ze to przestepstwo. A pozniej jak zaczał pisać, to że na tak krótko to mu si enie chce nawet wypisywać...i w koncu dał na 5 dni. Pierwszy raz widziałam go takiego podirytowanego, może miał same takie żebrzące o zwolnienai w tym dniu....no ale nie chce Cie straszyć...ale chyba większość daje te zwolnienia bez problemu(zaznaczam że byłam w prywatnej klinice)zresztą Ty juz byłas 13 w piątek i jak? dostałas?;-)
reklama