reklama
oby na dziewczynke tez sie zapisalam , dziekiok dopisujemy
oby była parka
pewno,masz wieksze mozliwosci bo dwójeczki oczekujesz,moja kuzynka ma parkęoby na dziewczynke tez sie zapisalam , dzieki
edzia83
Fanka BB :)
super ta lista! świetny pomysł!
MALINKA2109
Fanka BB :)
Kasiu dziękuje za dopisanie
Ja również nie znam płci maluszka, ale od kiedy się tylko dowiedziałam, że jest ze mną mały szkrab chodziły mi po głowie różne imionka. :-) I tak dla dziewczynce chciałabym dać Antonina, Anastazja albo Zofia, a chłopczykowi Franciszek, Stanisław, Gabriel albo Mikołaj.
Trochę ich jest, ale z moim i tak nie idzie się w ogóle dogadać. On stwierdził, że i tak będzie szedł rejestrować maluszka i nie musi dyskutować o imieniu, a jemu się podoba Zuzanna i Dominik. Tyle, że według mnie Zuzanna jest zbyt popularne :-( Ech, mam nadzieję, że jakoś da się przekonać.
Trochę ich jest, ale z moim i tak nie idzie się w ogóle dogadać. On stwierdził, że i tak będzie szedł rejestrować maluszka i nie musi dyskutować o imieniu, a jemu się podoba Zuzanna i Dominik. Tyle, że według mnie Zuzanna jest zbyt popularne :-( Ech, mam nadzieję, że jakoś da się przekonać.
reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
My tez jeszcze nie znamy plci naszego malenstwa, dlatego kazdego tygodnia sie przyzwyczajamy do innej opcji. W tym tygodniu mowimy o malenstwie Franek, w zeszlym tygodniu byla Agatka :-)
A wszystkiego dowiemy sie w sobote na pierwszym USG.
(Taką mam nadzieję, że sie dowiemy...)
A wszystkiego dowiemy sie w sobote na pierwszym USG.
(Taką mam nadzieję, że sie dowiemy...)