reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
ja biorę Falvit M dla kobiet w ciąży:-) a w razie gdyby mi spadło żelazo to dodatkowo preparat tylko z żelazem
lekarz mi zalecił kupić najtańsze byle z zaznaczeniem że to dla kobiet w ciąży;-)
ostatnio niektórzy lekarze wycofują się z zalecania jakiś wypasionych witamin bo potem takie wypasione dzieci się rodzą
a poza tym moja koleżanka w ciąży brała wypasione witaminy i do tego piła soki, jadła dużo owoców i nabawiła się hiperwitaminozy
lekarz mi zalecił kupić najtańsze byle z zaznaczeniem że to dla kobiet w ciąży;-)
ostatnio niektórzy lekarze wycofują się z zalecania jakiś wypasionych witamin bo potem takie wypasione dzieci się rodzą
a poza tym moja koleżanka w ciąży brała wypasione witaminy i do tego piła soki, jadła dużo owoców i nabawiła się hiperwitaminozy
ja w sumie niby mam ten Elevit,ale jak sie Falvit bedzie tańszy to wole tańszy,wystarczy,ze na leki moich córek idzie koo 300zł wiec jak kupie teńsze nic sie nie stanieja biorę Falvit M dla kobiet w ciąży:-) a w razie gdyby mi spadło żelazo to dodatkowo preparat tylko z żelazem
aneczka2425
Fanka BB :)
a ile elevit?
majaam
majaam
Mnie to ponosi, jak widzę, czy słyszę reklamy wszystkich tych sztucznych rewelacyjnych preparatów. Organizm się rozleniwia i dopiero choruje, i przybywa nam na wadze..Skoro jednak mus, to mus i pewnie wybiorę te mało wypasione, nadwyżka też szkodzi, a ja cała tę chemię czuję jak mi przez pory skóry wychodzi. Nawet kolorowych napojów nie piję, bo gdybym się znała, to po jednym łyku podałabym cały skład chemiczny.
jeszcze niewiem bo nie byłam w aptece za godzinke idea ile elevit?
reklama