reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

Mola odpuść sobie moze na chwilę...nie myśl o tym bez przerwy i tak może emocjonalnie, intuicyjnie wtedy coś ci przyjdzie do głowy...może jak już na nią spojrzysz?

reklama
a mnie ostatnio naszło że jak jakimś cudem wyjdzie dziewczynka to jakie ja imię podam w razie W? :-D więc mojemu mówiłam że jak nie wyjdzie Marcel to powiem że Marcelina, ale on stwierdził że jak już dziewczynka to Maja będzie ot i już nie miałam o czym dumać ;-)

Maggie mialam ostatnio identyczne mysli i tak sobie mysle nad imieniem i siedze w ogrodku i slysze jak kuba drze sie na caly plac zabaw ze jak bedzie brat to MIlosz a jak dziewczynka to Natalka wiec juz nie mysle, zabraklo mi argumentow:eek::eek:

hehe Kasia no widzisz, faceci juz wybrali i po problemie nie musimy sie trudzic nad tym co by bylo gdyby ;-) oj ale bym sie smiala gdyby nam to sie faktycznie przytrafiło ;-):tak:

reklama
Mnie sasiadka usilnie tlumaczy ze nie moge miec synka bo brzuch na dziewczynke no i w ogole wygladam na dziewczynke:eek:Zobaczymy kto ma racje usg czy sasiadka:-DAle cyrk bylby niezly nawet bym nie protestowala:laugh2::laugh2:

Do góry