reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
mam nadzieję, że dam radę :cool2:
skoro tatuowanie wytrzymałam, a ból był masakryczny jak dla mnie, na dodatek na krzyżu :blink:

Też jestem wytatuowana i nie wspominam tego źle, makijaż permanentny bardziej bolał...

A czy wezme znieczulenie w dużym stopniu będzie zależało od dnia (czy jestem wyspana, wypoczęta itp). Czasami zwykły ból głowy wydaje mi się nie do zniesienia, a zdażyło mi się kanałowe leczenie zęba bez znieczulenia robić... :szok:

u nas wszystko za darmo...i znieczulenie i rodzinny
Basiu i ja ci powiem, że mi ten Elbląg coraz częściej po głowie chodzi. Jakbyś mi mogła coś więcej napisać na ten temat byłabym wdzięczna.

Ja słyszałam, że żaden szpital w Trójmieście nie bierze opłat związanych z porodem. Z wyjątkiem Wejherowa oczywiście, bo oni ni Trójmiasto:dry:

Ja słyszałam, że żaden szpital w Trójmieście nie bierze opłat związanych z porodem. Z wyjątkiem Wejherowa oczywiście, bo oni ni Trójmiasto:dry:

Chyba muszę przedzwonić na Zaspę się dowiedzieć. Jak 3 lata temu rodziłam, to znieczulenie kosztowało o ile pamiętam 500 zł (nie brałam, także mogłam się pomylić co do kwoty), a poród rodzinny 150.
Czyżby teraz szykował się darmowy poród? :)

Ostatnio nie musiałam mieć żadnych ubrań dla siebie czy córki, bo wszystko dawali - teraz podobno nawet do porodu nie ma co liczyć na szpitalną koszulę. Może piękne to one nie są, ale nie trzeba się martwić o pranie.

U nas szpitalna koszule dają tylko do cesarki a do porodu SN trza mieć swoją :tak:

Dziewczyny a Wy wszystkie rodzicie z Mężami??
Czyżbym tylko ja jedna miała rodzić sama?? :-)

No mój na szczęście podjął decyzję, że będzie rodzić ze mną z czego się bardzo cieszę, nie wyobrażam sobie być tam bez niego.

reklama
Rodzilam w Nowym Miescie Lubawskim. Pomimo ze jest to maly szpital jednak ma bardzo dobra opinie w naszym regionie duzo kobiet z iŁway, Brodnicy przyjezdza do nas rodzic. Anestozjolog jest zawsze dostepny. Podczas porodu caly czas jest z toba polozna pilnuje zeby bylo wszystko w porzadku. Placilam 150zl i uwazam ze to bardzo malo porownujac wieksze miasta. Jak tylko zaczynalo bardziej bolec meldowalam i natychmiast dostawalam nastepna dawke. Ostatnia dostalam na bole parte i nie czulam bolu tylko samo parcie. Ogolnie bardzo sobie chwale

Można powiedzieć, że niepozorny szpital, ale zwykle tak bywa, że tak dobre i pełne miłej obsługi szpitale są gdzieś "ukryte"...

Do góry