reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

He he Kasia ja wiedziałam,że tak napiszesz na końcu!!!!!!!!!!!!!
Poprostu wiedziałam!!!!!!!!!!!!

To ja też poproszę córeczkę!!!!!!!!!!
Z całą resztą też poproszę o to co przedmówczyni!

reklama
To ja poproszę:
1.żeby moje dziecko było zdrowe;
2. poród naturalny z pełną samokontrolą bólu,
3. poród szybki - ale tak żebym zdążyła do szpitala dojechać
4. żeby mnie w tym szpitalu przyjęli
5. no i może żeby się urodził 07.08.09 bo fajna data:)
6. aaaaa i żeby mi krocza nie nacinali!

majaam ty jeszcze chcesz żeby było przyjemnie!!!! Ale mnie rozbawiłaś!:laugh2:

To jak juz tak odpływamy, to ja sobie życzę drinka z parasolką po wszystkim....:-D:-D:-D

;-) zgodnie z teorią niektorych nawiedzonych, że to przezycie bliskie orgazmu;-)

a tak naprawdę, wystarczy bez ekstremalnego bólu, to już mi będzie przyjemnie.

majaam ty jeszcze chcesz żeby było przyjemnie!!!! Ale mnie rozbawiłaś!:laugh2:

To jak juz tak odpływamy, to ja sobie życzę drinka z parasolką po wszystkim....:-D:-D:-D
Gdzieś na tym forum czytałam chyba na czerwcówkach ,że dziewczyna rodziła za granicą (nie pamietam w jakim kraju ) i tam po porodzie można szampana się napić :mamusia dostała łyka a tatuś i reszta personelu po kielonku.Oczywiście szampana musieli przynieść przyszli rodzice bo nie ma na wyposażeniu szpitala:-D:-D:-D

reklama
Do góry