reklama
acha,w sumie to tak jak ja;-)iwonko do szpitala oczywiście mam koszulę :-( których nie lubię, ale w domu nie będę w nich chodzić. Wolę spodenki :-)
_karincia_
Fanka BB :)
A nawet chyba obowiązkiem jest koszula a nie piżama w szpitaludo szpitala miałam taka z guziczami i niestety najlepsza jest koszulka w szpitalu po porodzie,a nie piżamka
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Po porodzie też - bo trzeba "wietrzyc krocze" i w niektórych szpitalach to gonią nawet za majtki. I tak z doświadczenia to nie kupujcie sobie tych po porodowych - bo w nich można sobie tyłek odpażyć. Lepiej zwykłe 100% bawełniane majty - nawet, żeby je potem wyrzucić.
Manija
Mama sierpniowa'09
Moja matka chrzestna ma czworke dzieci. Bardzo chcieli miec synka. W koncu im sie urodzil- jako czwarty! :-)
Bardzo fajna jest z nich rodzinka. Najpierw 3 dlugonogie, blond corki nastolatki 15, 16 i 18 lat, a na koncu wysoki, szczuply blondynek 13 lat. Swietna gromadka :-)
Bardzo fajna jest z nich rodzinka. Najpierw 3 dlugonogie, blond corki nastolatki 15, 16 i 18 lat, a na koncu wysoki, szczuply blondynek 13 lat. Swietna gromadka :-)
zgadzam sie,ja miałam zawsze tylko zwykłe swoje bawełnianePo porodzie też - bo trzeba "wietrzyc krocze" i w niektórych szpitalach to gonią nawet za majtki. I tak z doświadczenia to nie kupujcie sobie tych po porodowych - bo w nich można sobie tyłek odpażyć. Lepiej zwykłe 100% bawełniane majty - nawet, żeby je potem wyrzucić.
reklama
Cześć Dziewczyny,
chyba dołączę do Waszego wątku. Właściwie płeć mi jest obojętna, ale jakbym miała wybierać, to chciałabym teraz chłopca. Marzy mi się trójka - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. Córka już jest, więc nie mam nic przeciwko chłopcu.
Poprzednio czułam, że będzie dziewczynka, teraz mam podobne przeczucia na chłopca - ale co to będzie to okaże się w dniu porodu.
chyba dołączę do Waszego wątku. Właściwie płeć mi jest obojętna, ale jakbym miała wybierać, to chciałabym teraz chłopca. Marzy mi się trójka - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. Córka już jest, więc nie mam nic przeciwko chłopcu.
Poprzednio czułam, że będzie dziewczynka, teraz mam podobne przeczucia na chłopca - ale co to będzie to okaże się w dniu porodu.