reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

iwonko do szpitala oczywiście mam koszulę :-( których nie lubię, ale w domu nie będę w nich chodzić. Wolę spodenki :-)

reklama
Mi się cały czas erotyka śni. To pewnie dlatego, że mam braki od dawna :(((.
Mam nadzieje, że lekarka mi powie, że już jest OK i można :)))

Po porodzie też - bo trzeba "wietrzyc krocze" i w niektórych szpitalach to gonią nawet za majtki. I tak z doświadczenia to nie kupujcie sobie tych po porodowych - bo w nich można sobie tyłek odpażyć. Lepiej zwykłe 100% bawełniane majty - nawet, żeby je potem wyrzucić.

Moja matka chrzestna ma czworke dzieci. Bardzo chcieli miec synka. W koncu im sie urodzil- jako czwarty! :-)

Bardzo fajna jest z nich rodzinka. Najpierw 3 dlugonogie, blond corki nastolatki 15, 16 i 18 lat, a na koncu wysoki, szczuply blondynek 13 lat. Swietna gromadka :-)

Po porodzie też - bo trzeba "wietrzyc krocze" i w niektórych szpitalach to gonią nawet za majtki. I tak z doświadczenia to nie kupujcie sobie tych po porodowych - bo w nich można sobie tyłek odpażyć. Lepiej zwykłe 100% bawełniane majty - nawet, żeby je potem wyrzucić.
zgadzam sie,ja miałam zawsze tylko zwykłe swoje bawełniane

reklama
Cześć Dziewczyny,
chyba dołączę do Waszego wątku. Właściwie płeć mi jest obojętna, ale jakbym miała wybierać, to chciałabym teraz chłopca. Marzy mi się trójka - dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. Córka już jest, więc nie mam nic przeciwko chłopcu.

Poprzednio czułam, że będzie dziewczynka, teraz mam podobne przeczucia na chłopca - ale co to będzie to okaże się w dniu porodu.

Do góry