reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

ja stanowczo odradzam koszule do karmienia ktore maja takie zakladki w ktorych schowane sa otwory - trzeba przy nich koniecznie nosic biustonosz zeby conieco nie wystawalo ;-)
mozna oczywiscie zafastrygowac te otworki (taka mam wersje) ale przeciez nie o to chodzi zeby kupowac cos co trzeba potem poprawiac...
ja kupilam taka koszule (no, prawie taka - inny kolorek)
Koszulka nocna,ciążowa, do karmienia -sportowa L (621506497) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie sie suszy na balkonie ;-)

reklama
A ja mam z otworkami (są różne opinie i mama mi kupiła) i kopertowe ze spodenkami :) :) Jeszcze muszę z guziczkami dokupić i będzie komplecik. Co do spania w staniku, to przy tym jak mi ostatnio rosną to chyba 24h/dobę będę nosić by mi później przypadkiem "nieopadły" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No ja raczej tez preferuje z guziczkami, wiem z doswiadczenia ze sa wygodne. A staniczek do karmienia i tak obowiazkowo bo podraznione brodawki moga nie wytrzymac ocierania sie o koszule:tak::tak:

Dzieki Kasiu,

Teraz chyba juz zaczne kupowac ciuszki dla Maluszka, ale moj N. stwierdzil, ze lepiej jednak narazie nie kupowac niebieskich, bo wszystko sie moze zdarzyc.
Nadal sie probuje nastawic na opcje chlopczyka. ;-)

no ja potwierdzam że te z zakładkami to się na piersiach rozłażą - przynajmniej na moich się rozłaziły :) ja biustonosza raczej nie nosiłam, no może parę razy jak miałam taki nawał że musiałam spać z wkładkami bo inaczej cała pościel mokra...także te z zakładkami to w sumie ja myślę można na stanik albo po domu jak komuś nie przeszkadza że mu się rozłazi - a zawsze wygodniej bo nie ma zabawy z guzikami, no ale do szpitala to one się raczej nie nadają...

a mi się wczoraj śniło, że uczyłam się prowadzić samolot! ale taki, co startuje i ląduje w wodzie (nie wiem jak się toto nazywa); ciekawe, emocjonujące przeżycie, choć nie zabrakło również chwil mrożących krew w żyłach, kiedy to koleżanka postanowiła wykonać ponadplanowy i nigdzie nie rejestrowany lot, a okazało się, że zupełnie nie potrafi latać!:szok:

reklama
Do góry