reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Franuś bardzo ładne imię no, ale fakt jak się zobaczy Maleństwo to każde imię może nie pasować. Ciekawe czy mojej bedzie Oliwia pasować?

widzę, ze zdania na temat majtek są podzielone, a też się nad nimi zastanawiałam...
co do koszul, to ja sprawiłam już sobie 2 rozpinane z przodu za 10-12zł i mam zamiar dokupić jeszcze z 1
i dotarła do mnie sukienka plisowana (któraś z dziewczyn podawała linka) za 26zł i jestem zadowolona, jak za tą cenę, to się opłaci :-)

A mnie tylko lekarz zapytal czy biore witaminy (to bylo w 12 tyg), powiedzialam, ze biore, ale nawet sie nie zainteresowal jakie, zalecil tylko brac dodatkowe zelazo.
A na surowo to tylko jabłka i banany :-)
Do tego kawa (zwykle bezkofeinowa), herbata w ogromnych ilosciach i kazdych rodzajach) i witaminy te co to są w słodyczach :-D hihi..

materne przeważnie zalecają lekarze jak mają jakieś gratisy od firm:)
ja biorę najtańsze witaminy prenatal classic i jestem zadowolona a to w sumie jest moja 3 ciąża.

też już zamówiłam koszule ciążowe z długim panelem z guzikami (do karmienia), dwie znalazłam w Italian Fashion, a jedną Regina. Cena nie była może najmniejsza, ale nie przekroczyła 40pln, więc uważam ją za atrakcyjną i jestem zadowolona (szukałam koszul bez bajkowych aplikacji). Mam tylko nadzieję, że z rozmiarem trafiłam:happy:

[zamówiłam też parę cienkich bawełnianych czapeczek i komplecik dla maleństwa (nie mogłam sie powstrzymać):-)]

A mi przyszła juz sukienka i koszulka które zamawiałam :tak::tak::tak:
Jestem bardzo zadowolona bo śliczne są :-)
A jaką koszulkę kupiłaś? Podaj linka :-) o ile to allegro

Ja jeszcze niem jakie majtki, ale też myślałam o jednorazowych i teraz nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry