reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Miałam w czoraj wizyte i jestem z miej zadowolona następną wizyte mam 14 maja :-)
aneczka2425
Fanka BB :)
a już znasz płeć swojego lokatora?
no własnie wiesz co bedziesz miała??a już znasz płeć swojego lokatora?
nati/misio
nie bo mój mąż stał na lekarzem i krzyczał że nie chce wiedzieć ale na nagraniu dvd wydaje mi sie że widze tam chłopca bo coś tam jest miedzy nogami
maggie85
Mama M.
Mam wizytę w środę 29.04 i wtedy powinno się potwierdzić czy to chłopczyk czy może jednak... :-) teraz już mi wszystko jedno byle zdrowe było dzieciątko szczególnie po tym co napisała kokota o swoim maleństwie
maggie85
Mama M.
nati/misio tylko się nie nastawiaj za bardzo bo potem będzie psikus ja osobiście to nic nie widzę na tych badnaiahc usg czy tam coś majta m-dzy nóżkami czy nie
nati/misio
mi jest obojętne co będzie bo to pierwszy dzidizuś oby było zdrowe ale wydaje mi sie że coś tam jest narazie to drocze sie z moim m że ja tam coś widze :-)
to tak jak ja i do tego co lekarz to co innego mi mówi i nic nie pozostaje jak czekac na rozwiazanie w sierpniunati/misio tylko się nie nastawiaj za bardzo bo potem będzie psikus ja osobiście to nic nie widzę na tych badnaiahc usg czy tam coś majta m-dzy nóżkami czy nie
reklama
maggie85
Mama M.
si , dokładnie piwonia, w sierpniu to ja dopiero będę miała 100% pewność no chyba że lekarz mnie zapewni i pokaże mi jak byk że tam widać siusiaka to może uwierzę dobrze że mi przeszło z tym pragnieniem dziewczynki i teraz mi wsio rybka byle zdrówko było