reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

Karincia, super tą sukienkę zamówiłaś sobie, też muszę taką wynaleźć :-D

A jak dostaniesz tą koszulkę z linka którego wkleiłam to daj cynk jaka jest czy się w nią wejdę :-D bo też mam w planie
:-D

reklama
Są TYLKO białe :tak::-)

Karincia, super tą sukienkę zamówiłaś sobie, też muszę taką wynaleźć :-D

A jak dostaniesz tą koszulkę z linka którego wkleiłam to daj cynk jaka jest czy się w nią wejdę :-D bo też mam w planie
:-D
No sukienka tez mi się spodobała więc wzięłam :-)
Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie :tak:
A bluzkę wzięłam jedną, jak będzie fajna i dobra rozmiarem to jeszcze zamówię :-D
Dam znac jak i co :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki, ja właśnie jestem po wynikach badań i wizycie u gina i troche mi smutno bo moja infekcja sie powiekszyła mimo globulek jakie dostałam a ponad to mam jakieś śladowe ilości białka w moczu :-( spotkała sie któraś z was z czymś takim? Dobrze, że chociaż córci nic nie jest :zawstydzona/y: Teraz następna partia globulek i zobaczymy... Są jakieś sprawdzone sposoby na infekcje? :eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:

Cześć dziewczynki, ja właśnie jestem po wynikach badań i wizycie u gina i troche mi smutno bo moja infekcja sie powiekszyła mimo globulek jakie dostałam a ponad to mam jakieś śladowe ilości białka w moczu :-( spotkała sie któraś z was z czymś takim? Dobrze, że chociaż córci nic nie jest :zawstydzona/y: Teraz następna partia globulek i zobaczymy... Są jakieś sprawdzone sposoby na infekcje? :eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:
A jakie te globulki dostałaś??

Kochana! ja w pierwszej ciazy ciagle musialam sobie jakies globulki wpychac - nystatyne, sterovag i inne cuda... bialkomocz mialam od ok. 20 tc a Jasiek zdrowy sie urodzil - no... nie liczac wczesniactwa i problemow z oddychaniem z tego wczesniactwa wynikajacych. nie mial zadnej infekcji tylko plucka nie byly przygotowane do oddychania ale urodzil sie w 35 tc wiec mial prawo - byl 2 dni pod respiratorem a w 5 dobie wypisali nas do domu wiec ani moje infekcje ani bialkomocz mu nie zaszkodzily.
dobrze by bylo gdybys miala w domku aparat do mierzenia cisnienia - bialkomocz jest jednym z objawow zatrucia ciazowego. jak do tego dochodzi nadcisnienie i obrzeki to sprawa robi sie powazna, ale tez nie zawsze - ja mialam bialkomocz i obrzeki ale cisnienie w normie ;-)
bedzie dobrze ;-) 3maj sie ;-)

Ja mam wizyę 18, wcześniej muszę zrobic glukozę - i dostałam skierowanie na 75g - bo chodzę śnięta, no i przytyłam juz 10kg :-:)baffled: chyba poprosze meża, żeby ze mną pojechał bo jeszcze tam sama zejdę

reklama
Ja mam te gaciorki jeszcze z ciaży z Anieką - sa bardzo wygodne :tak: Ale niestety w staniki ciążowe z tamtego okresu moje pompellosy juz się nie mieszczą...

Do góry