NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Test zalany, do powtórkiCzy to może oznaczać że mogę być w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test zalany, do powtórkiCzy to może oznaczać że mogę być w ciąży?
Jup w szwecji i właśnie myślę czy opłaca się robić te testy clear blue bo w sumie mogą pokazać ciążę do 5 dni przed miesiaczkaMieszkasz za granicą ?
Nie wiem czy to pomoże ale podobno te testy elektroniczne z clear blue lubią oszukiwać i mimo, że na pasku są dwie kreski to komunikat wyskakuje jako brak ciąży jak clear Blue to chyba lepszy taki nie elektornicznyJup w szwecji i właśnie myślę czy opłaca się robić te testy clear blue bo w sumie mogą pokazać ciążę do 5 dni przed miesiaczka
Tak myślałam, jak napisałaś że z beta średnio. Możesz spróbować one są podobno bardzo czułe aczkolwiek lepiej jutro albo w sobotę, żeby sobie humoru nie popsuć bo 3 dni przed miesiączką to może nie wyjść pozytywnyJup w szwecji i właśnie myślę czy opłaca się robić te testy clear blue bo w sumie mogą pokazać ciążę do 5 dni przed miesiaczka
No ja raczej stawiam na klasykę czyli pokazanie paskaNie wiem czy to pomoże ale podobno te testy elektroniczne z clear blue lubią oszukiwać i mimo, że na pasku są dwie kreski to komunikat wyskakuje jako brak ciąży jak clear Blue to chyba lepszy taki nie elektorniczny
Haha to dobrze! Chociaż ja jak zobaczyłam kreskę to pobiegłam do męża w wigilie i krzyczałam, że test się zepsuł bo pokazał jakiś cień kreskiNo ja raczej stawiam na klasykę czyli pokazanie paska
Poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy rób.Jup w szwecji i właśnie myślę czy opłaca się robić te testy clear blue bo w sumie mogą pokazać ciążę do 5 dni przed miesiaczka
Hej robiłam test ciążowy okres powinnam dostać 12 lutego ,I chyba jest ta druga kreska albo się myślę
No właśnie myślę czy dzis nie zrobić ok.14 bo akurat będę w domu tyle że czy pokaze mi to prawdę z popołudniowego moczuTak myślałam, jak napisałaś że z beta średnio. Możesz spróbować one są podobno bardzo czułe aczkolwiek lepiej jutro albo w sobotę, żeby sobie humoru nie popsuć bo 3 dni przed miesiączką to może nie wyjść pozytywny
Ja robiłam z porannego, ale to tylko dlatego że ja bardzo dużo pije i później ten mocz miałam po prostu rozcieńczony. Ale dziewczyny często robią po południu albo wieczorem. Jeśli hormon już jest w organiźmie to czy rano czy po południu on tam jest i powinno wyjść. Najlepiej chyba nie wypić litra wody przed testowaniem i powinno być miarodajnieNo właśnie myślę czy dzis nie zrobić ok.14 bo akurat będę w domu tyle że czy pokaze mi to prawdę z popołudniowego moczu