reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

To moze byc ciaza ?

No z tą beta to będzie trochę trudno xD bo będę musiała miec od lekarza skierowanie
Nie musisz mieć skierowania od lekarza, w mojej przychodni beta kosztuje 36 zł bez skierowania i podejrzewam że ceny są podobne we wszystkich przychodniach. Proponuję jednak jeszcze poczekać, wiem że to trudne ale czasami uwierz cierpliwość się opłaci. Powodzenia 🙂

reklama
Hej robiłam test ciążowy okres powinnam dostać 12 lutego ,I chyba jest ta druga kreska albo się myślę

Załączniki

• a081b7dd-cc06-45ae-a26d-2aa079395c63.jpeg
    a081b7dd-cc06-45ae-a26d-2aa079395c63.jpeg
    60,7 KB · Wyświetleń: 107
Nie musisz mieć skierowania od lekarza, w mojej przychodni beta kosztuje 36 zł bez skierowania i podejrzewam że ceny są podobne we wszystkich przychodniach. Proponuję jednak jeszcze poczekać, wiem że to trudne ale czasami uwierz cierpliwość się opłaci. Powodzenia 🙂
Omg gdzie tak tanio?! Ja za betę płaciłam 55zl albo w medi jak musiałam na szybko zrobić 65 zł 😳

Hej robiłam test ciążowy okres powinnam dostać 12 lutego ,I chyba jest ta druga kreska albo się myślę
Tu raczej nic nie widać, zrobiłabym jeszcze jeden. Mi np. na dokładnie tych testach wychodził zarys bardzo jaśniusieńki drugiej kreski a jak wzięłam strumieniowy to od razu dwie kreski 😅

reklama
Do góry