Nie musisz mieć skierowania od lekarza, w mojej przychodni beta kosztuje 36 zł bez skierowania i podejrzewam że ceny są podobne we wszystkich przychodniach. Proponuję jednak jeszcze poczekać, wiem że to trudne ale czasami uwierz cierpliwość się opłaci. PowodzeniaNo z tą beta to będzie trochę trudno xD bo będę musiała miec od lekarza skierowanie
reklama
G
guest-1678472652
Gość
Aleksandra893
Fanka BB :)
Omg gdzie tak tanio?! Ja za betę płaciłam 55zl albo w medi jak musiałam na szybko zrobić 65 złNie musisz mieć skierowania od lekarza, w mojej przychodni beta kosztuje 36 zł bez skierowania i podejrzewam że ceny są podobne we wszystkich przychodniach. Proponuję jednak jeszcze poczekać, wiem że to trudne ale czasami uwierz cierpliwość się opłaci. Powodzenia
G
guest-1678472652
Gość
A wczoraj miałam plamienie ale tylko przez chwilę
G
guest-1678472652
Gość
Czy to może oznaczać że mogę być w ciąży?
U mnie w przychodni w GdyniOmg gdzie tak tanio?! Ja za betę płaciłam 55zl albo w medi jak musiałam na szybko zrobić 65 zł
pietraczkaa
Test wygląda na zalanyHej robiłam test ciążowy okres powinnam dostać 12 lutego ,I chyba jest ta druga kreska albo się myślę
Aleksandra893
Tu raczej nic nie widać, zrobiłabym jeszcze jeden. Mi np. na dokładnie tych testach wychodził zarys bardzo jaśniusieńki drugiej kreski a jak wzięłam strumieniowy to od razu dwie kreskiHej robiłam test ciążowy okres powinnam dostać 12 lutego ,I chyba jest ta druga kreska albo się myślę
Aleksandra893
Ach ta moja Warszawa…U mnie w przychodni w Gdyni
reklama
czarna_@
Zaciekawiona BB
Jup w szwecji i właśnie myślę czy opłaca się robić te testy clear blue bo w sumie mogą pokazać ciążę do 5 dni przed miesiaczkaMieszkasz za granicą ?