reklama
cześć,
fajny pomysł, jednak nie wiem, czy uda mi się z Wami spotkać.
Mieszkam we Wrocławiu, więc ten Kaziemierz to dla mnie dość daleko. Z drugiej strony nigdy tam nie byłam i chętnie bym się tam wybrała.
Pozdrawiam
Giza
fajny pomysł, jednak nie wiem, czy uda mi się z Wami spotkać.
Mieszkam we Wrocławiu, więc ten Kaziemierz to dla mnie dość daleko. Z drugiej strony nigdy tam nie byłam i chętnie bym się tam wybrała.
Pozdrawiam
Giza
marianeczka
persona non grata
ja glosuje za centrum. i tez nie ze wzgledu na siebie, a na "ogol". ale przeciw kazimierzowi. dojazd dosc skomplikowany, a przeciez nie wszystkie mamy auta. poza tym nie wiem, co macie na mysli piszac o "tanim" noclegu. nie sadze, zeby w kazimierzu bylo tak znowu tanio... ale to zalezy, co dla kogo jest tanie... choc jestem z lodzi - popieram i zgalaszam kandydature wawy, sporo dziewczyn tam przeciez miseszka, na pewno daloby sie kogos prenocowac...
margot
Mamma Mia!
No właśnie, Kazimierz jest super, ale dojazdowo nie taka łatwa sprawa, to minus. Proponujcie inne miejsca, potem będziemy głosować. Noclegi w Kazimierzu - prywatne kwatery za 30 zl od osoby za dobę, tak przynajmniej było w zeszłym roku. Wątpię, żeby dało się coś takiego znaleźć w Warszawie jak również w Krakowie, ale to może dziewczyny z Krakowa pomogą się zorientować... Poza tym weźcie pod uwagę, że byle piwo w Warszawie kosztuje koło 8 zł jedzenie też jest drogie. Ja oczywiście zapraszam do siebie, ale tylko 1 osobę plus dziecko zmieszczę - możesz to być Ty Marianeczko, obawiam się że nikt inny nie wytrzyma w naszym śmietniku...
http://www.adamski.pl/foto/galeria/wycieczki/lowicz/
kilka fotek z Łowicza!
kilka fotek z Łowicza!
margot
Mamma Mia!
Hm... no ja byłam parę razy w Łowiczu i szczerze mówiąc, nie zachwycił mnie. W dodatku komunikacyjnie jest mniej więcej równie kiepski jak Kazimierz a nieporównanie brzydsze miejsce. Z Warszawy jedzie się pociągiem minimum godzinę, choć to blisko... Ale inna myśl przyszła mi do głowy - skoro mowa o Wawce, to Mimi pisała kiedyś o jakimś fajnym ośrodku nad Zegrzem (zalew). To jest tuż pod Warszawą, mogłybyśmy zorganizować sobie dojazd np. wynając vana z kierowcą (albo nawet autokar, hi, hi), trzeba by się zorientowac ile to kosztuje z Wawki i z powrotem. Ale zależy ile nas będzie, i kto samochodem - bo np. ja moim autem mogłabym zabrać 4 dorosłe osoby, lub 2 plus dziecko (oprócz Brunka). Jakby kilka z nas jechało autem, to może byśmy się załadowały. Tylko niechby Mimi sprawdziła ten ośrodek, jakie są ceny...
Wiecie co mnie właściwie odpowiadałby każde miejsce, ale nie każdy termin u maj zdecydowanie odpada. Mam komunie i to aż dwie w ostatnie weekendy maja. Więc jęsli w maju to beze mnie, ale napewno zdacie mi relacje
Jestem tez za spotkaniem z dziećmi, która chce może nawet męża przywlec, u nas chyba nie obejdzie się bez taty, bo prawa jazdy nie mam a jazda autobusem mi się jakoś nie uśmiecha. Dlatego potrzebujemy taty kierowcy. Nie chce tez zostaiać Małej na cały dzień, noc to już w ogóle odpada, ja bym sie chyba zaryczała bez niej po raz koljeny, skoro kacha nocki z mamusią to niech narazie ma. ja korzystam bo jak za 12 lat powie mi, że jestem wredną matką to przynajmniej mi miłe wspomienia zostaną.
Buziaki
Jestem tez za spotkaniem z dziećmi, która chce może nawet męża przywlec, u nas chyba nie obejdzie się bez taty, bo prawa jazdy nie mam a jazda autobusem mi się jakoś nie uśmiecha. Dlatego potrzebujemy taty kierowcy. Nie chce tez zostaiać Małej na cały dzień, noc to już w ogóle odpada, ja bym sie chyba zaryczała bez niej po raz koljeny, skoro kacha nocki z mamusią to niech narazie ma. ja korzystam bo jak za 12 lat powie mi, że jestem wredną matką to przynajmniej mi miłe wspomienia zostaną.
Buziaki
reklama
asiuleks
Fanka BB :)
Super by bylo sie spotkac!
Ja jestem za spotkaniem ale bez dzieci :laugh: No chyba ze mi ktoras pomoze przy dwojce :laugh: A z tatusiami - jak dla mnie odpada. Wiadomo jak to jest z facetami. My znamy sie juz tyle czasu a oni ... Pewnie wiekszosc naszych mezow to przeciwnicy i wrogowie naszego forum ;D Oj ciezko bedzie mi dojechac do Wawy albo Krakowa - mam okolo 600km. Mieszkam blisko Gorzowa Wielkopolskiego - tj. w polnocno-zachodniej czesci Polski.
Ale do Centrum - czemu nie? :laugh:
Ja jestem za spotkaniem ale bez dzieci :laugh: No chyba ze mi ktoras pomoze przy dwojce :laugh: A z tatusiami - jak dla mnie odpada. Wiadomo jak to jest z facetami. My znamy sie juz tyle czasu a oni ... Pewnie wiekszosc naszych mezow to przeciwnicy i wrogowie naszego forum ;D Oj ciezko bedzie mi dojechac do Wawy albo Krakowa - mam okolo 600km. Mieszkam blisko Gorzowa Wielkopolskiego - tj. w polnocno-zachodniej czesci Polski.
Ale do Centrum - czemu nie? :laugh: