reklama
mimi1980
Fanka BB :)
przegapilaam powstanie nowegto watku, a tez baaardzo sie z Wami spotkac. i jak wy rowniez glosuje za pierwszym spotkaniem pod koniec maja. czy z dzicmi czy bez to kurcze trudna sprawa, chociazby dlatego, ze czesc jeszcz karmi cycem. ja swobodnie moge na weekend wybyc, ale ale jezeli to mialoby byc sppotkanie tylko mam, to ostatni weekend maja mi odpada, bo Maciej ma zjazd firmowy gdizes w polsce i nie ma go dwa dni, a samego jasia na noc z tesciowa raczej nie chce zostawiac.
no ale to jak widze jescze nie przesadzona sprawa, wiec zuje nadzieja ze jednak znajdzie sie termin, ktory opowiadac bedzie wszystkim.
co do miejsca, to spokojnie moge wyruszyc na poludnie, bo najdalej gdzie bylam to Lódz. i moze tez tam sie obyc spotkanko, nie mam nic przeciwko. byle jakies w miare snsowne ceny noclegow byly, bo teraz to kasa u mnie na wage zlota. kazdy grosz przeliczam to na klej do plytek to na kontajkty lub gnizdka.
GENERALNIE TO CIESZE SIE ZE AKCJA PT: SPOTKANIE RUSZYLA Z KOPYTA!!!!!
DOCZEKAC SIE NIE MOGE!!!!
nie zajrze juz na inny w atek bo lece do roboty (na budowe), ale pozdrawiam Was kochane babeczki
i zyczonka dla wszyskich JUBILATOW~!!!!!!!!!!!!
papapapa
no ale to jak widze jescze nie przesadzona sprawa, wiec zuje nadzieja ze jednak znajdzie sie termin, ktory opowiadac bedzie wszystkim.
co do miejsca, to spokojnie moge wyruszyc na poludnie, bo najdalej gdzie bylam to Lódz. i moze tez tam sie obyc spotkanko, nie mam nic przeciwko. byle jakies w miare snsowne ceny noclegow byly, bo teraz to kasa u mnie na wage zlota. kazdy grosz przeliczam to na klej do plytek to na kontajkty lub gnizdka.
GENERALNIE TO CIESZE SIE ZE AKCJA PT: SPOTKANIE RUSZYLA Z KOPYTA!!!!!
DOCZEKAC SIE NIE MOGE!!!!
nie zajrze juz na inny w atek bo lece do roboty (na budowe), ale pozdrawiam Was kochane babeczki
i zyczonka dla wszyskich JUBILATOW~!!!!!!!!!!!!
papapapa
margot
Mamma Mia!
Ja jestem zdecydowanie za opcją weekendową, i ze względów czasowych, i finansowych. Jak się jeszcze parę miejsc wyłoni to możemy zagłosować za miejscami i terminami...
Hm...ta rapsodia jest jednak dość daleko od centrum... trzeba by się kulać z wózkami... pobyt w 6 osób z dziećmi w jednym pokoju też może być ciężkawy. Choć mnie to akurat wsio rawno, jeśli w Warszawie. ;D Ale bardziej podoba mi się ogniskowo-leśna opcja Toji.
Hm...ta rapsodia jest jednak dość daleko od centrum... trzeba by się kulać z wózkami... pobyt w 6 osób z dziećmi w jednym pokoju też może być ciężkawy. Choć mnie to akurat wsio rawno, jeśli w Warszawie. ;D Ale bardziej podoba mi się ogniskowo-leśna opcja Toji.
toja1979 pisze:oj tak! ognisko, kiełbaski i browarek ;D ;D ;D
tez jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marianeczka
persona non grata
a co powiecie na belchatow?
http://grawald.nocowanie.pl/
tanio... sliczna okolica... dobry dojazd... mozna zrobic ognicho...
http://grawald.nocowanie.pl/
tanio... sliczna okolica... dobry dojazd... mozna zrobic ognicho...
reklama