reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
cześć,
mi pasuje 3-4 czerwca, bo Witek ma ten weekend wolne. Jeśli będzie jednak maj, to chyba nie uda mi się do Was przyjechać :( Zdaje sobie sprawę, że innym może ten termin nie pasować, ale nie da się zadowolić wszystkich równocześnie.
Pozdrawiam
GIza

no wlasnie - co jest???
wszyscy zaglosowali?????? jakos malo tych glosow!!!! a moze reszta po prostu nie jest zainteresowana, he??? :)
ja jade mam nadzieje na pewno tylko blagam zeby nie bylo drozej niz 30zl za dobe bo splajtuje.
juz nie moge sie doczekac :)
buzka

Basia ale Ty głosowałaś? Jak nie to zaraz głosuj na ten co Ci pasuje, właśnie o to chodzi, żeby wybrać najlepszy dla większości... Potem się zdeklarujemy ostatecznie, kto jedzie i załatwimy nocleg.
Jest też w ankiecie opcja zmiany głosu, jakby którejś się pozmieniało... głosować głosować, szkoda czasu!

To ja też się dopisuję....wcześniej nie wiedziałam czy dam radę jechać.
I jeszcze nie wiem czy sama z Miłoszkiem pojadę czy z Igorkiem a może Andrzej się zdecyduje (ale raczej na 99% nie pojedzie)
No i oczywiście termin jest mi obojętny...oba są dobre.
Mam nadzieje że Miłosz wytrzyma drogę , bo nie lubi jeździć samochodem.
A może ktoś z Krakowa jeszcze jedzie?
Bo jeśli pojadę tylko z Miłoszem to będę mieć 3 miejsca wolne.No i zawsze to taniej z paliwkiem. ;D

reklama
Do góry