reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
cześć,
mi pasuje 3-4 czerwca, bo Witek ma ten weekend wolne. Jeśli będzie jednak maj, to chyba nie uda mi się do Was przyjechać :( Zdaje sobie sprawę, że innym może ten termin nie pasować, ale nie da się zadowolić wszystkich równocześnie.
Pozdrawiam
GIza

no wlasnie - co jest???
wszyscy zaglosowali?????? jakos malo tych glosow!!!! a moze reszta po prostu nie jest zainteresowana, he??? :)
ja jade mam nadzieje na pewno tylko blagam zeby nie bylo drozej niz 30zl za dobe bo splajtuje.
juz nie moge sie doczekac :)
buzka

Basia ale Ty głosowałaś? Jak nie to zaraz głosuj na ten co Ci pasuje, właśnie o to chodzi, żeby wybrać najlepszy dla większości... Potem się zdeklarujemy ostatecznie, kto jedzie i załatwimy nocleg.
Jest też w ankiecie opcja zmiany głosu, jakby którejś się pozmieniało... głosować głosować, szkoda czasu!

To ja też się dopisuję....wcześniej nie wiedziałam czy dam radę jechać.
I jeszcze nie wiem czy sama z Miłoszkiem pojadę czy z Igorkiem a może Andrzej się zdecyduje (ale raczej na 99% nie pojedzie)
No i oczywiście termin jest mi obojętny...oba są dobre.
Mam nadzieje że Miłosz wytrzyma drogę , bo nie lubi jeździć samochodem.
A może ktoś z Krakowa jeszcze jedzie?
Bo jeśli pojadę tylko z Miłoszem to będę mieć 3 miejsca wolne.No i zawsze to taniej z paliwkiem. ;D

reklama
Do góry