reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to i owo o marcóweczkach

Miło mi Was poznać :-)

Mam na imię Patrycja i mam już 32 lata (co często mi umyka). Z moim M znaliśmy się kilka miesięcy, nim się pobraliśmy (ku przerażeniu większości rodziny) - jesteśmy już ponad 13 lat po ślubie.
13 maja 2000 urodziła się nasz córeczka - Amelia (do tej pory moja najlepsza modelka).
Mieszkam w pięknej okolicy pod Poznaniem. Także z wykształcenia jestem nauczycielem, ale jeszcze nie dotarłam do tego etapu w moim życiu (choć w głębi czuję, że kiedyś w końcu do tego dojrzeję ;-)). Wolę inne formy - prowadzę zajęcia z kreatywnego pisania. Od jakiegoś czasu fotografuję(trochę bardziej niż fotografowałam kiedyś) - lubię architekturę i zabawy z różnymi obiektywami. Oczywiście jestem nałogowym czytaczem (właśnie kończę Grassa "Psie lata"). Poza tym od lat jestem związana z onkologią pediatryczną, gdzie uczę się najwięcej.

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :-)

reklama
witajcie

mam na imię Kasia, mam 26 lat. Z moim M znamy się 5 lat, a małżeństwem jesteśmy już 3. Z zawodu jestem informatykiem, niestety nie pracuje w tym zawodzie. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym ze względu na mojego rocznego synka Piotrusia.

pozdrawiam Was

To i ja się przywitam:happy:
Mam na imię Monika mam 25 lat. Pracuję w firmie rodzinnej prowadzę sklep budowlany. O stanie cywilnym mówi suwaczek;-). Mam skończony licencjat na kierunku finanse i bankowość. Będzie to moje pierwsze dziecko. Decyzję o potomstwie podejmowaliśmy długo. Miałam wiele wątpliwości, teraz od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży wszystkie wątpliwości znikły i narazie cieszę sie swoim stanem:-). Oby tak było przez cały czas.

Witam, mam na imie Kasia i mam 23 lata.Od 5 lat mam chłopaka, od 1,5 roku jesteśmy zaręczeni, a za 3 miesiące ślub:) Decyzję o dziecku podjęliśmy niedawno i udało się w pierwszym cyklu.Własnie dziś rano zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży:) Chyba jeszcze to do mnie nie dotarło. Mam nadzieję, że wspólnie będziemy się wspierały i jakoś to bedzię. Pozdrawiam:-)

To i ja się przedstawię.
Mam na imię Dorot(k)a, mam 22 lata, studiuję filologię polską, mój narzeczony jest, o zgrozo, matematykiem i właśnie oczekujemy naszego niezbyt planowego potomka :) Interesuję się głównie poezją (w tym - głównie amerykańską), planuję zostać tłumaczem. Ponadto kocham muzykę i góry, z których na razie trzeba będzie zrezygnować... Ślub planowo we wrześniu. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy :)

Miło mi was wszystkie poznać:-)
Ja nazywam sie Gosia, mam 26 lat, jestem po ekonomii i pracuje w korporacyjnej "księgowości". Z M jesteśmy 6 lat, małżeństwem od 2 lat, mieszkamy we Wrocławiu. Będzie to nasz pierwszy wyczekany dzidziuś, staraliśmy się o niego 10 miesiecy. Moje zainteresowania to muzyka i oglądanie sportu:), lubię długie spacery i chyba jestem juz uzalezioniona od netu:(
Życzę nam spokojnych 9 miesięcy:)

Witam wszystkich!Mam na imię Agnieszka,skończone 25lat,męża od roku,stałą prace...i nie długo upragnione maleństwo.Był czas kiedy już wątpiłam,że kiedykolwiek doczekam się dziecka...ale wizyty u ginekologa i tabletki hormonalne zadziałały..:)

reklama
Hej dziewczyny :)

Mam na imie Monika. Jestem z okolic Warszawy, a mianowicie z Błonia (27km w strone Poznania).
Mam 21 lat skonczone 1 lipca, czyli w ciaze zaszlam majac jeszcze 20 :), gdyz w tej chwili jestem w 5 tyg :) ciąża była planowana, jednak udało sie w 1 cyklu :)
Od Wrzesnia 2008 jestem zareczona :)
planowalismy slub.. ale jakos nie moglismy zebrac sie do jego organizacji, dzidzia wszystko przyspieszyla i 10 Października 2009 zostaniemy małżeństwem :)
czekaja nas teraz wielkie przygotowania. :)

pozdrawiam wszystkie marcoweczki i zycze spokojnych 9 miesiecy :)

Do góry