reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to i owo o marcóweczkach

reklama
Witam i ja pozwolę sobie dołączyc do Was.Mam na imię Agnieszka mieszkam niedaleko Łodzi,mam 35 lat w marcu(19)urodzi się moje trzecie dziecię.Mam dwóch facetów 14 i15 lat a teraz czekam na córunie(mam taka nadzieję).Pozdrawiam Was wszystkie!

Od jakiegoś czasu jestem tutaj z Wami- na razie tylko czytając ale chyba czas aby się trochę udzielić pisząc :-)
Mam na imię Kinga, mieszkam we Wrocławiu. To moja pierwsza, bardzo chciana ciąża :tak: Od daaawna w związku, ale nie tak dawno "zalegalizowanym".
Witam Was serdecznie i liczę, że przyjmiecie mnie jak swoją ;-)
Termin mam na 1 marca.

Witam cieplutko wszystkie Szczęśliwe Mamusie :-)

Pojawiam się na BB już od miesiąca - jednak ze względu na słabe łącze internetowe (orange) nie udzielałam się wielce ;-) Teraz sytuacja uległa zmianie więc się postaram zreflektować :-)

Mam na imię Maja i noszę w sobie 2 serduszka - jedno swoje plus jedno extra, które to w okolicach 25 Marca wraz ze swoim właścicielem/ właścicielką przyjdzie na świat :-) Maleństwo było planowane przeze mnie i mojego Miłego ;-)

Mam ćwierć wieku :-D Na co dzień uczę angielskiego - głównie dzieci.

Skończyłam studia z zakresu dziennikarstwa :happy: a obecnie studiuję na ostatnim roku socjologie plus na pierwszym Pedagogikę ;D

Myślę, że na początek wystarczy :tak:

Pozdrawiam serdecznie

Witam :wink:

Mam na imię Patrycja. Mieszkam w Bytomiu :-)
Od czerwca tego roku jestem szczęśliwą żona :biggrin2: Z podróży poślubnej przywieźliśmy pasażera na gape ;-) Z M. znamy się 2 lata.
Ja obecnie jestem na L4. Ale pracuje jako pielęgniarka. Studiuje zaocznie na UJ w Krakowie. Został mi ostatni rok i bede mgr ;-)
Nie mam jakiegoś szczególnego hobby. Lubie gotować.
To chyba tyle. Pozdrawiam

Witam :wink:

Mam na imię Patrycja. Mieszkam w Bytomiu :-)
Od czerwca tego roku jestem szczęśliwą żona :biggrin2: Z podróży poślubnej przywieźliśmy pasażera na gape ;-) Z M. znamy się 2 lata.
Ja obecnie jestem na L4. Ale pracuje jako pielęgniarka. Studiuje zaocznie na UJ w Krakowie. Został mi ostatni rok i bede mgr ;-)
Nie mam jakiegoś szczególnego hobby. Lubie gotować.
To chyba tyle. Pozdrawiam
Mi tez został ostatni rok:tak: Lubisz gotowac:cool2: To pewnei nasz wątek kulinarny się rozwinie:cool2:

TO I JA SIE PRZEDSTAWIĘ:-p
mam na imie Anna i jestem z Poznania, slub bralam 27.06.2009
a w ciaze zaszlam tydzien? przed slubem...hehe jak sobie z mezem robilam wieczor kawalersko-panienski:p
termin porodu mam na 10 marca....bede mama synka Tomusia:sorry2:
studiuje na 5 sem pedagogike

nie wiem co jeszcze napisac:p narazie to tyle
pozdrawiam wszystkie marcoweczki:blink:

reklama
Chyba mnie jeszcze tu nie było, także chciałabym się przedstawić. Mam na imię Karolina, mam 19 lat i mieszkam w małej miejcowości 40 km od Wa-wy. Od niedawna jestem męzatką, nie pracuję. Czekamy na synka, który wg OM ma przyjść na świat 28.03. Ciąża była zaplanowana po ukończeniu przeze mnie liceum,szybko sie udało :) Pozdrawiam Was serdecznie.

Do góry