reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to i owo o marcóweczkach

Witam. Nazywam się Klaudia i jestem mamą dwuletniego Marcinka. Jestem mężatka i studiuje psychologię z elementami wychowawczymi. ;-)
Dzidzi spodziewamy się na 1 marca. :0
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Na imię mam Agnieszka, mam 27 lat. Razem z mężem i półrocznym bokserkiem mieszkamy w Katowicach. Jestem w 15 tyg ciąży, to nasz pierwszy
i zaplanowany dzidziuś i już nie możemy się doczekać kiedy przyjdzie na świat! :-) Pracuję w biurze, typowa papierkowa robota, nic ciekawego ;)
Uwielbiam podróże, muzykę i dobry film. :laugh2:

Witam !!! mam na imię Justyna ... jestem męzatką od ponad roku ...jestem w ciąży, termin jest na 27 marca ... rok temu też byłąm w ciąży ale w 36 tyg. moja córeczka Gabrysia urodziłą się martwa... w 30tyg. dowiedziałam sie ze ma bardzo wrodzoną wadę serduszka...

na ten cza jestem na L4 , a tak poza tym pracuje w Hotelu ...

pozdrawiam serdecznie :-)

Witam !!! mam na imię Justyna ... jestem męzatką od ponad roku ...jestem w ciąży, termin jest na 27 marca ... rok temu też byłąm w ciąży ale w 36 tyg. moja córeczka Gabrysia urodziłą się martwa... w 30tyg. dowiedziałam sie ze ma bardzo wrodzoną wadę serduszka...

na ten cza jestem na L4 , a tak poza tym pracuje w Hotelu ...

pozdrawiam serdecznie :-)

Witamy bardzo gorąco w Naszym gronie:-):-) i tym razem bedzie wszytko dobrze i do marca bedziemy wszytkie razem w coraz to wiekszym gronie:-D

Ale swoją drogą do poki dziecinka nie bedzie na świecie to strach ciągle jest i obawa ze coś nie tak może byc!! Boshe jeszcze przed nami dłuuuugggiieeee miesiące :-( I mówi się ze najgorsze 3mce za Nami :eek:

Hej Monia :) Dzięki za zaproszenie , juz wczoraj tam zajrzałam :) bardzo fajne to forum, wczoraj tak mnie wciągneło,że straciłam poczucie czasu :):):)

Hej dziewczynki piszę z wami już prawie dwa miesiące ale tu jeszcze nie zajrzałam no i wstyd bo się nie przedstawiłam:sorry::sorry:

Mam na imię Kasia mam 27 lat, mam 5-letniego syncia-gadułę.Ma na imię Igor.
Nie pracuje,pomagam jedynie mężusiowi w papierkowych sprawach w jego interesach, siedzę z synkiem w domu a niebawem z dwoma urwisami (termin mam na 30 marca).
Lubię być w domu , zajmować się synkiem itd, choć nieraz miałam kryzys i odgrażałam się że zostawię to wszystko i pójdę do pracy.:wściekła/y:
Choć to że nie pracuje zawodowo to tylko moja decyzja.

Jestem mężatką od 6 lat:tak:ale z moim mężem jestem od 11 lat.
Miałam 16 lat jak poznałam Ł.:tak:
Igorka urodziłam jak miałam 22 lata, z tej perspektywy wydaje mi się że to dosć wcześńie było, ale synek był planowany i oczekiwany, tak samo jak druga dzidzia.

No to chyba tyle w bardzo dużym skrócie;-)

Pozdrawiam was wszystkie:-)

reklama
Witajcie

Nazywam się Ala mam termin na 2 marca :) no i tak ogólnie rzecz biorąc jestem marcóweczką:) mam córeczkę, która w październiku skończy 2 latak:) pozdrawiam i witam Was wszystkie bardzo serdecznie:)

Do góry