reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to i owo o marcóweczkach

Teraz ja:-)
Mam na imię Paulina, Jestem z Raszyna( pod Warszawą).jestem mężatką od sierpnia 2009:-)
Jestesmy jednak ze sobą od 4,5 roku.
Mam 22 lata. studiuję zaocznie finanse i pracuję w firmie ubezpieczeniowej.
Moja dzdzia ma już 11 tygodni:-)

Pozdrawiam,
Pauli

reklama
Witam, moja pierworodna dzidzia tez ma sie zamiar urodzic w marcu przynajmniej tak twierdza lekarze :)
Ja sobie odpoczywam w Polsce i jeszcze chwilka a moj facet mnie zgalaszcze:)

cześć dziewczyny no więc gapa ze mnie bo napisałam pierwszego posta na marcóweczkach więc może łatwiej będzie go wkleić tutaj :-):-):-)

"cześć marcóweczki - własnie wczoraj dowiedziałam się że przyjście mojego maleństwa jest planowane na 31.03.2010 więc zapisuję się do was :biggrin2::biggrin2::biggrin2: i mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swego grona :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
z powodu ciąży jestem bardzo szczęśliwa tylko nie mam za bardzo czasu żeby tym szczęściem sie napawać. :zawstydzona/y:
Wróciłam do pracy po ostatniej ciąży (a że to było niedawno) to trochę mi cięzko z małą Karolką która obecnie adoptuje się do żłobka, wychodzą jej zęby i tatuś uczy ja noszenia na rączkach oooo1!!!!!!
I oto cały mój świat - mamy jeszcze psa którym trzeba się zajmować czasem więcej niż dzidzią :cool2::cool2::sorry2::sorry2:
Bedę wpadać do was jak najczęściej, ale wybaczcie mi proszę jesli nie zawsze będę na bieżąco :sorry2:
Ruchów jeszcze nie czuję a widziałam że niektóre z was już czują albo prawie czują - sama już się nie mogę doczekać :-D:-D:-D takie to fajne uczucie :tak::tak::tak:

No nic życzę wszystkim miłego wieczorku i do następnego zobaczenia - nagle poczułam chęc na dżem truskawkowy i śledzie więc lecę do lodówy bo zaraz język mi ucieknie - wiecie gdzie :-D:-D:-D "

to tyle o mnie - dodam jescze że mieszkamy obecnie w Opolu ale do teej pory mieszkaliśmy w Krynicy górskiej, więc jak będziecie chciały wyjechać z dzidziolkami na wakacje w tamte tereny to dajce znać :)
pozdrawiam ws gorąco

Witam
Jak widać, wszystkie zostaniemy mamusiami w marcu (piękny miesiąc swoją drogą) Mój robal teoretycznie ma zamiar się wykluć 23 marca. Daria_b252 ciesz się, że masz faceta który o ciebie dba bo mój (oczywiście cieszy się, że będzie tatusiem i nie mówię że ignoruje mój stan) uważa, że ciąża to nie choroba i nie powinna przeszkadzać mi w codziennych zajęciach domowy i pracy :-D Tak więc nadal pracuję w barze po 14 godzin dziennie, w między czasie gotuję, robię pranie i sprzątam :eek: Tyle dobrego że i ja nie lubię się nad sobą użalać więc do póki czuję się dobrze nie mam zamiaru zalegiwać na kanapie (chociaż może to nie byłby taki zły pomysł :happy:)
Pozdrawiam Mamusie i Fasolki!!!

reklama
Do góry