reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
DZIEWCZYNY!

Poniewaz apel o niewpisywanie komentarzy wlasciwie nie trafil do wszystkich, to moze pozwolmy sobie na ich wpisywanie, ale nie w ten sposob ze jedno zdjecie i sto postow pod nim ze dziecko sliczne itd, bo wiemy ze wszystkie sa przepiekne :tak: ale chcialabym czasem napisac np ladna sukienka czy cos takiego ;-) rozumiecie o co mi chodzi?

Kto za reka do gory, kto przeciw w dol :-D
a ja uwazam ze takie apele powinny byc oglaszane rowniez w odpowiedznim dziale, gdzie ta cala rozmowe trzeba przekierowac i dac sie wypoiwiedziec wszystkim a nie tylko osobom korzystajacym z czatu.. wkoncu po to jest dzial "ogloszenia":sorry:

Przeciez apel byl na zdjeciach :eek:
wiem co masz na mysli ale właśnie powinien być tutaj...
a teraz wszyscy na dziale o zdjeciach piszą czy chcą dawać komenty czy nie i tym nie można odnaleźć zdjęć dodanych między cała rozmową..a tutaj można wkońcu dojść do porozumienia czy mają być te komentarze czy nie bo niekórzy , co nie wchodzą na chat nie zgadzają się z tą opiną..
więc mogą się równie wypowiedzieć..
wiesz o co mi chodzi??

Spoko, spoko ;-)

Tylko ze padla pewna propozycja na chacie, Klaudzia umiescila odpowiedni post na zdjeciach, potem i tak kazdy komenty wstawial wiec napisalam ze chyba bez sensu dalej sie tego trzymac ;-)

Spoko, spoko ;-)

Tylko ze padla pewna propozycja na chacie, Klaudzia umiescila odpowiedni post na zdjeciach, potem i tak kazdy komenty wstawial wiec napisalam ze chyba bez sensu dalej sie tego trzymac ;-)
no bo właśnie niektóre osoby nie miały szansy się wypowiedzieć i zgodzić z tym żeby nie pisać komentów i po porstu pisały dalej...:-D
więc uznałam że przeniosę tą rozmowę wraz z Klaudzi postem tutaj żeby każdy mgł przeczytać postanowienie i w razie czego się wypowiedzieć i poszłybyśmyt za większością...
częśc osób się już na "zdjęciach" wypowiedziało, a część nie ale po przeniesieniu tutaj można pisać tutaj co kto sądzi na ten temat ..
tak dla jasności żeby wszyscy wiedzieli co i jak:tak:

a propos watku zdjec;
Osobiscie jestem za forma jaka zaproponowala dziunka tzn funkcje dodawania komentarzy zostawic ale dac sobie spokoj z wychwalaniem itd bo wiadomo ze sliczne... :-)

ze nie wspomne o dyskusji pelna geba nie na temat jaka sie tam wywiazala... :sorry:

reklama
a propos watku zdjec;
Osobiscie jestem za forma jaka zaproponowala dziunka tzn funkcje dodawania komentarzy zostawic ale dac sobie spokoj z wychwalaniem itd bo wiadomo ze sliczne... :-)

ze nie wspomne o dyskusji pelna geba nie na temat jaka sie tam wywiazala... :sorry:

Noo przeniesc ja trzeba :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry