a jak mi spodnie beda sie podobac to moge napisac czy to sie nie liczy ?![]()
no to moze piszmy wszystko oprocz ze sliczne dzieciaczki bo przeciez kazde jest cudne
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak mi spodnie beda sie podobac to moge napisac czy to sie nie liczy ?![]()
a ja uwazam ze takie apele powinny byc oglaszane rowniez w odpowiedznim dziale, gdzie ta cala rozmowe trzeba przekierowac i dac sie wypoiwiedziec wszystkim a nie tylko osobom korzystajacym z czatu.. wkoncu po to jest dzial "ogloszenia"DZIEWCZYNY!
Poniewaz apel o niewpisywanie komentarzy wlasciwie nie trafil do wszystkich, to moze pozwolmy sobie na ich wpisywanie, ale nie w ten sposob ze jedno zdjecie i sto postow pod nim ze dziecko sliczne itd, bo wiemy ze wszystkie sa przepiekneale chcialabym czasem napisac np ladna sukienka czy cos takiego ;-) rozumiecie o co mi chodzi?
Kto za reka do gory, kto przeciw w dol
wiem co masz na mysli ale właśnie powinien być tutaj...Przeciez apel byl na zdjeciach![]()
no bo właśnie niektóre osoby nie miały szansy się wypowiedzieć i zgodzić z tym żeby nie pisać komentów i po porstu pisały dalej...Spoko, spoko ;-)
Tylko ze padla pewna propozycja na chacie, Klaudzia umiescila odpowiedni post na zdjeciach, potem i tak kazdy komenty wstawial wiec napisalam ze chyba bez sensu dalej sie tego trzymac ;-)
już Ci wysyłam zaproszonkoo a tam jest podany link do chatadziewczynki\
a mozecie podeslac mi na prv link to chata i zapr do listopadoweczek?![]()
a propos watku zdjec;
Osobiscie jestem za forma jaka zaproponowala dziunka tzn funkcje dodawania komentarzy zostawic ale dac sobie spokoj z wychwalaniem itd bo wiadomo ze sliczne... :-)
ze nie wspomne o dyskusji pelna geba nie na temat jaka sie tam wywiazala...![]()