reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nastąpiła mała zmianaw dziale "ogłoszenia"
jeśli ktoraś z mam chciałaby coś ogłosić lub ma jakiś pomysł związany z prowadzeniem naszego podforum może napisać to samodzielnie w tym dziale, a nie jak do tej pory na pw do mnie i Klaudzi ponieważ dużo pomysłów ostrzeżeń itp ginie w tematach dziennych na naszch wątkach .
Następnie my zrobimy co do nas należy;-)

reklama
Chciałabym poinformować ze powstał chat abyśmy mogły se pogadać towarzysko i nie tylko ;-)
dla celów prywatnych link od chatu został podany na forum zamkniętym
zapraszamy :-)

Moderatorki i Ja ;-)

Listopadóweczki, wspólnie z dziewczynami na chacie zdecydowałyśmy ze od teraz nasza galeria będzie bez komentarzy. Niestety ale w tak dużej ich ilości zdjęcia się po prostu tracą.
A przecież wszystkie wiemy ze nasze dzieciaczki sa najpiękniejsze i najlepsze na całym forum i nie trzeba tego ciągle powtarzać :-):-D:-D:-D:-D jeżeli któraś jest przeciw to proszę piszcie na pw. ;-)

ja się zgadzam chciałam jeszcze zapytać czy by się nie dało tego wątku na zamknięty przenieść?/
a jak już piszę to muszę dodać Olica że pięknie się prezentujecie:-) i to by był mój ostatni komentarz:tak:

Listopadóweczki, wspólnie z dziewczynami na chacie zdecydowałyśmy ze od teraz nasza galeria będzie bez komentarzy. Niestety ale w tak dużej ich ilości zdjęcia się po prostu tracą.
A przecież wszystkie wiemy ze nasze dzieciaczki sa najpiękniejsze i najlepsze na całym forum i nie trzeba tego ciągle powtarzać :-):-D:-D:-D:-D jeżeli któraś jest przeciw to proszę piszcie na pw. ;-)
...

Dziewczyny Kamcia otworzyła główny watek na zamkniętym i tam możecie dodawać zdjęcia jeżeli tutaj się boicie.
Niestety ale nie ma już zamkniętych albumów wiec tylko ta opcja jest dostępna.
Watek na razie zostawię bo większość dziewczyn nigdy nie zagląda na zamknięty i wola dodawać fotki tutaj.
Jeżeli większość będzie wolała dodawać na zamkniętym to wtedy usunę ten temat. ;-)

ja uważam żeby zostawić tutaj ten wątek bo jak ktoś będzie chciał to wrzuci fotkę tutaj a jak nie będzie chciał tu może na zamkniętym

DZIEWCZYNY!
Poniewaz apel o niewpisywanie komentarzy wlasciwie nie trafil do wszystkich, to moze pozwolmy sobie na ich wpisywanie, ale nie w ten sposob ze jedno zdjecie i sto postow pod nim ze dziecko sliczne itd, bo wiemy ze wszystkie sa przepiekne :tak: ale chcialabym czasem napisac np ladna sukienka czy cos takiego ;-) rozumiecie o co mi chodzi?

Kto za reka do gory, kto przeciw w dol :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry