reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

KATHERINE to moze tak po prostu ma, ze nie lubi innych ludzi

A Laura ma jakis uczulenie. Brzuszek ma w malutkich czerwonych krostkach, za uszami. Ma to od 3 dni.
Nabial jem od 2 tyg i nie miala nic. I wez tu czlowieku diete rozszerzaj

reklama
a mojej niuni to nikt z domowników na ręce nie bierze. Mieszkamy z teściami i męża siostrą. Od urodzenia ani dziadkowie ani ciocia jej na rękach nie mieli więc nawet nie wiem jaka byłaby jej reakcja...

Katherine ja pierwsze słyszę o takim zachowaniu u tak małego dziecka jak nasze szkraby. Ale widocznie Twój syn potrzebuje czasu:) daj nam znać proszę czy ten stan rzeczy będzie się utrzymywał .

Ostatnia edycja:
ja też nie słyszałam mój się łapkami zasłania bo się zawstydza i się śmieje jak ktoś obcy ale nigdy nie płacze za to w histerię wpadł jak włożyłam miskę w garnek (dodam że cicho) oczu nawet nie chciał otworzyć tylko piszczał i się w kłębek mi na rękach zwijał :szok:

No ja też pierwsze słyszę o czymś takim i zastanawiam się, z czego to wynika. Wiecie, jak to jest, człowiek zaraz zaczyna się martwić i wymyśla nieprawidłowy rozwój emocjonalny itp.

Katherine pewnie z tego wyrosnie

A Laura ma alergie. Caly brzuszek wysypalo, za uszkami i w zgieciach lokci. I tak jest od niecalego tyg i jakby sie nasila. Czy to nabial? Ale ten jem od 4 tyg i przez te 3 tyg nic nie zaobserwowalam. Tydz temu zjadlam jakies nowosci ale juz ich nie jem a wysypka powieksza sie.
Jutro musze isc do lekarza, bo i refluks sie mocno nasilil. Daje gastrotus. Skubana non stop wypluwa, juz nie wiem jak podawac

Marika, u Leny też wysypka pojawiła się z opóźnieniem, a ja od dawna jadłam herbatniki i ryby. Także pewnie i Ciebie czeka ścisła dieta.

Szkoda mi jej, siebie tez ale wytrzymam bedac na diecie. Jutro lekarz, musze to wszystko skonsultowac. Najgorzej, ze jutro poniedzialek i zawsze duzo pacjentow do rodzinnej a alergolog najblizszy 60 km ode mnie

Czy wasze dzieci plują ??? Tak jak starsze robią ustami brrrum brrrrum ?? Ja nie wyrabiam od pt ze sliniakami ... Slinienie sie to był pikus!! I język wystawia i nim tak "wibruje" nie wiem jak to nazwać ;/

reklama
Emma tez od piatku sie az zalewa slina. I prawie cale piesci w buzi. I to tak gleboko ze az czasem ma jakby odruch wymiotny :) Wyglada to jakby sie po migdalkach chciala podrapac :))

Do góry