reklama
P
Pustiszi
Gość
Ach Dona dziękuje ze pytasz ale ręce opadają siurdaczek juz czerwony ... Ten lotion co przepisał na pogotowiu jest na alkoholu 1% wysusza masakrycznie robią sie strupki i juz piecze jak sika i popiskuje... Teraz dupke w przegotowanej wodzie musze czymś natluszczac bo strasznie te liszaje zrobiły sie chropowate i wietrzymy ... Tak sie zastanawiam ci na uczulenie dać bo te kremu wszystko na odparzenia może rumiankiem przemywac ? ... Ale dobie bidy narobiłam tymi pampersami głupia jestem ze nie zapytałam wcześniej czemu dostałam te pampy eeeeh
anbas
Mamusia Kubusia
Pustiszi wiem ze Niklas jeszcze malutki ale moze masz tormentiol? On jest z tym kwasem borowym i teortycznie male dzieci nie powinny go uzywac ale pamietam jak lekarka Kubę kazala smarowac jak sie biudula tak odparzyl ze az ranki mu sie porobily. Smarowalam go ze 4razy dziennie przy zmianie pieluszki i po 2-3 dniach bylo o niebo lepiej. Masz moze jakiegos lekarza ktorego bys mogla zapytać? Bo ta masc serio bardzo dobra jest tylko kuba mial chyba z pol roku wtedy...
P
Pustiszi
Gość
wlasnie Anbas mam wszystko od a do z a tego kurde nie było wtedy gdy kupowałam wszystko w aptece i juz sobie odpuscilam i zapomniałam i nie mam poczekam do góra do pt jak ten lotion przepisany pogorszy sprawe to choćby sie waliło palilo to m musi jakoś wybłagać wolne albo choć niech zadzwoni co polecić... ja jeszcze dzisiaj go wyciągne do apteki gdzie pracuje polka bo m tak łatwo zbałamucić byle czym (że dziecku nic nie trzeba) że jak ja nie bede gadać to dziecko do tego czasu dostanie jakiegos zapalenia siurka i pojdzie w moczowody i po ptakach ..
P
Pustiszi
Gość
ach JAguś pierwsze co pomyślałam to że im zostały ale koszt przysłania pół paczki pampów jest droższy niż te pampy poco to wrzucili nie wiem ... nie mieli pojecia ze to małego uczuli ale juz sam fakt wysyłania pol paczki pampow zwinietych byle jak jest glupi poprostu głupi
miejskibandyta
Fanka BB :)
Ożesz kurde Pustiszi współczuję bardzo. Znajoma przemywała rumiankiem tamte okolice nagminnie, często bardzo, ale to pewnie nie aż takie problemy skórne jak u Nikusia.
Marika30708
Fan(ka)
Pustiszi wspolczuje synkowi. Myj mu pupe jak najczrsciej mozesz i wietrz na jakims podkladzie. Szkoda ze nie masz Tormentiolu, zaraz by pomogl. A nie mozesz kupic czegos z tym kwasem bornym? U nas jest tez Linomag z dodatkiem kwasu bornego.
Ja tez mam te panpki S&P pomaranczowe i az strach uzyc, choc wiem, ze nie kazdego uczulaja
Ja tez mam te panpki S&P pomaranczowe i az strach uzyc, choc wiem, ze nie kazdego uczulaja
P
Pustiszi
Gość
troszkę te plamki przybladły już nie jest jak stepel z buraka tylko jak z rozcieńczonego buraka ale non sop przemywam wodą z rozpuszczonym nadmanganianie i susze wietrze i smaruje tym lotionem a tam gdzie sie juz złuszcza bepanthenem m zaraz jedzie do lekarza bo mu płuca zawaliło to kupi jeszcze olejek migdalowy dla niemowląt i bede zmarowała gdzie rogowacieje bo popęka eeeh ale ciagle zaognione ... ;/
reklama
Podziel się: