reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

reklama
Vinga no super !!!!

kurcze czy to możliwe zeby Oliwii ząbek wychodził ??? Ślini sie okropnie i jedna Raczka szoruje po dziąslach do tego w tym miejscu jakos tak twardo !!!

Vinga daj znać co z tym gipsem, my masujemy cały czas stópkę a 8 kwietnia lekarz ma zsecydować czy potrzebny gips czy nie... Mam nadzieję że u Was wszystko ok już :) !

MAGSUS bardzo mozliwe. U mojej kolezanki synka pierwszy zabek wyszedl w 7 tygodni

MONIKA a co jest ze stopka? U Laury byla scisnieta w macicy. Bylismy u ortopedy jak miala 16 dni ale mowil, ze samo "sie naprawi" bo to ulozeniowe

VINGA i juz synek bez gipsu?

Dwa dni mały nie robił kupki dzisiaj o 10 pod pachy i o 15 pod pachy (robi zielone) od miesiąca a teraz z piskiem zrobił żółte grudki takie jak robił gdy miał 1-2 tyg i tez na bogato temp ma 37,8 ;( co jest nic nie zmieniałam :(

Pustiszi moze jakas reakcja poszczepienna z ta temperaturka jeszcze ?? Albo znowu sie jelitka reguluja... moj takie kupy robil zolte z grudkami dluugo.. teraz zaczal juz bez grudek tak od tygodnia...

Akuku nie wiem :( dzisiaj mu sie to zrobiło ;( podpowiecie mi co to może byc?? Temp juz nie ma
ImageUploadedByForum BabyBoom1395298989.761900.jpg
możliwe żeby dziecko po ponad miesiącu gdy je to samo mleko dostał alergii, posmarowałam to bepanthenem nie wiem czy dobrze ale to strasznie suche placki :(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395298989.761900.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395298989.761900.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pustiszi- u nas bylo to samo...placki czerwone z krostkami i suche jak liszaj i tez nie wiem od czego. Smarowalam bepanthenem, linomagiem i w koncu kaufmanem i teraz jakby schodzi... Nie wiem czy to kwestia kremu czy poprostu wyszlo i zchodzi...zobacze jak to wyglada dzis w swietle dziennym jak mala wstanie bo jeszxze spi a w sypialni mamy ciemno :)

Ale daj znac jak znajdziesz na to sposob :) A sprobuj tez tym linomagiem jak masz albo kaufmanem...

Do góry