reklama
Marika30708
Fan(ka)
MAGSUS bardzo mozliwe. U mojej kolezanki synka pierwszy zabek wyszedl w 7 tygodni
MONIKA a co jest ze stopka? U Laury byla scisnieta w macicy. Bylismy u ortopedy jak miala 16 dni ale mowil, ze samo "sie naprawi" bo to ulozeniowe
VINGA i juz synek bez gipsu?
MONIKA a co jest ze stopka? U Laury byla scisnieta w macicy. Bylismy u ortopedy jak miala 16 dni ale mowil, ze samo "sie naprawi" bo to ulozeniowe
VINGA i juz synek bez gipsu?
P
Pustiszi
Gość
Dwa dni mały nie robił kupki dzisiaj o 10 pod pachy i o 15 pod pachy (robi zielone) od miesiąca a teraz z piskiem zrobił żółte grudki takie jak robił gdy miał 1-2 tyg i tez na bogato temp ma 37,8 ;( co jest nic nie zmieniałam
P
Pustiszi
Gość
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Pustiszi- u nas bylo to samo...placki czerwone z krostkami i suche jak liszaj i tez nie wiem od czego. Smarowalam bepanthenem, linomagiem i w koncu kaufmanem i teraz jakby schodzi... Nie wiem czy to kwestia kremu czy poprostu wyszlo i zchodzi...zobacze jak to wyglada dzis w swietle dziennym jak mala wstanie bo jeszxze spi a w sypialni mamy ciemno
Ale daj znac jak znajdziesz na to sposob A sprobuj tez tym linomagiem jak masz albo kaufmanem...
Ale daj znac jak znajdziesz na to sposob A sprobuj tez tym linomagiem jak masz albo kaufmanem...
Podziel się: