reklama
vinga89
mamusia syneczków
elama skaza najczęściej powoduje azs, a to właśnie bardzo sucha skóra. dla Nata używam serii do atopowej skóry z svr, drogie to ale bardzo dobre
kasia150491
Mamusia synusia:)
Dziewczyny byłam u lekarza przy okazji szczepienia,którego jednak nie bylo, i pokazałam mu krostki na twarzy Arka. Miał malo,ale zawsze miał... lekarz powiedział,ze to od białka,ale nie kazał ograniczać,bo musi sie przyzwyczaić bo potem bedzie gorzej....
P
Pustiszi
Gość
A moj ma taki na policzku suchy placek nie duzy jak kapsel ale jasny bez krostek smaruje i nic a nic nie chce sie to nawilżyc
vinga89
mamusia syneczków
Pustiszi to azs zapewne.
my mamy następny problem, młody ma przepuklinę brzuszną ja się powoli załamuję
my mamy następny problem, młody ma przepuklinę brzuszną ja się powoli załamuję
vinga89
mamusia syneczków
Siva a gdzie macie tą przepuklinkę? my od mostku do pępka, taka pręga przez środek brzucha
Marika30708
Fan(ka)
Dziewczyny byłam u lekarza przy okazji szczepienia,którego jednak nie bylo, i pokazałam mu krostki na twarzy Arka. Miał malo,ale zawsze miał... lekarz powiedział,ze to od białka,ale nie kazał ograniczać,bo musi sie przyzwyczaić bo potem bedzie gorzej....
Moze i u Laury tak jest. Szczepienie za 2 tyg i wtedy poroznawiam o tym z pediatra. Diete bezmleczna tez bede stosowac. No i oczywiscie taka, zeby brzuszka Laury nie obciazal.
PUSTISZI kurcze jak to alergia u synka to bedzie konieczna zmiana mleka
VINGA a jak zauwazylas przepukline. Na pewno sie wchlonie. Glowa do gory
Ostatnia edycja:
vinga89
mamusia syneczków
Marika zauważyłam, że jak młody się spina lub płacze to pojawia się ta linia od mostka w dół
reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Vinga, Siva, trzymam kciuki, żeby się wchłonęło :* my też liczymy, że naczyniak Maciusia się wchłonie...
biedne te nasze dzieciaczki, takie małe a już tyle schorzeń je łapie :-(
biedne te nasze dzieciaczki, takie małe a już tyle schorzeń je łapie :-(
Podziel się: