reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

u mojej niuni krostki prawie poznikały ale po dzisiejszej nocy wstała z okropnie sucha skóra na buzi. Łuszczy się paskudnie... najbardziej pod włoskami. to jakiś kolejny etap tej skazy?? oszaleję, POMOCY

reklama
elama skaza najczęściej powoduje azs, a to właśnie bardzo sucha skóra. dla Nata używam serii do atopowej skóry z svr, drogie to ale bardzo dobre

Dziewczyny byłam u lekarza przy okazji szczepienia,którego jednak nie bylo, i pokazałam mu krostki na twarzy Arka. Miał malo,ale zawsze miał... lekarz powiedział,ze to od białka,ale nie kazał ograniczać,bo musi sie przyzwyczaić bo potem bedzie gorzej....

A moj ma taki na policzku suchy placek nie duzy jak kapsel ale jasny bez krostek smaruje i nic a nic nie chce sie to nawilżyc

Vinga, my też z podejrzeniem przepukliny :-( mam nadzieję, że się wchłonie sama. Za miesiąc lekarz ma ją znowu oglądać.

Dziewczyny byłam u lekarza przy okazji szczepienia,którego jednak nie bylo, i pokazałam mu krostki na twarzy Arka. Miał malo,ale zawsze miał... lekarz powiedział,ze to od białka,ale nie kazał ograniczać,bo musi sie przyzwyczaić bo potem bedzie gorzej....

Moze i u Laury tak jest. Szczepienie za 2 tyg i wtedy poroznawiam o tym z pediatra. Diete bezmleczna tez bede stosowac. No i oczywiscie taka, zeby brzuszka Laury nie obciazal.

PUSTISZI kurcze jak to alergia u synka to bedzie konieczna zmiana mleka

VINGA a jak zauwazylas przepukline. Na pewno sie wchlonie. Glowa do gory

Ostatnia edycja:
reklama
Vinga, Siva, trzymam kciuki, żeby się wchłonęło :* my też liczymy, że naczyniak Maciusia się wchłonie...
biedne te nasze dzieciaczki, takie małe a już tyle schorzeń je łapie :-(

Do góry