reklama
vinga89
mamusia syneczków
Yoanna przemyj octeniseptem jak masz. bez paniki
siva
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już jestem prawie pewna, że Lena ma skazę-umówiłam się na wtorek do alergologa, bo od dwóch dni jest ogromna zmiana na gorsze. Lena ma już na jednym policzku czerwony plac z tych krost, na uszku i czole robią się powoli skorupy. Strasznie!
Zaczęłam już szukać margaryny bezmlecznej, żeby wyeliminować z diety też masło :-(
Zaczęłam już szukać margaryny bezmlecznej, żeby wyeliminować z diety też masło :-(
Marika30708
Fan(ka)
SIVA wspolczuje. A wiesz ze slynne maslo roslinne tez ma serwatke. Jest biedronkowe maslo roslinne i tam pisze aromat mleczny, cokolwiek to znaczy.
Siostra byla na takiej rygorystycznej diecie. Mowila ze w wielu wedlinach tez jest serwatka. To samo tyczy sie bulek
Siostra byla na takiej rygorystycznej diecie. Mowila ze w wielu wedlinach tez jest serwatka. To samo tyczy sie bulek
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Siva jak mój syn był na bezmlecznej to mógł florę light smarować... O ile nie zmienili receptury. Większość wędlin ma w składzie mleczne dodatki, więc współczuję....
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Moj Alex mial takie strupy jak Vingi Nataniel. Z tym ze u nas byly strupki nawet jak piersia karmilam... ale ja jadlam nabial bo mi poczatkowo mowili ze to ciemieniucha... ja to smarowalam oliwa z oliwek ..oliwka ..mylam itd... I sie okazalo ozniej ze ma skaze bialkowa. Teraz sie zatsanawiam bo Emil mial tqkie strupki... zmylam mu I teraz krostki co jakis czas sie pojawiaja..mam nadzieje ze tym razem skaza bialkowa nas ominie...
Swoja droga Alex ma nibg skaze bialkowa haha ale mleko I jajka moze jesc..aleregie ma na cos innego I do konca nie wiemy na co...
Swoja droga Alex ma nibg skaze bialkowa haha ale mleko I jajka moze jesc..aleregie ma na cos innego I do konca nie wiemy na co...
Podziel się: