reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

Ciekawe co Twój pediatra na to powie, czy ma takie samo zdanie jak ten bo w sumie fakt że przecież bez problemu takie herbatki można kupić:)

reklama
ja nie wiem czy koper z rumiankiem se wyklucza ale wiem ze koper nie tylko pomaga puszczac baki ale tez niestety zwieksza ilosc wytwarzanych gazow ... a to moze powodowac jeszcze wieksze dolegliwosci brzuszkowe ... u dwojki moich dzieci tak wlasnie bylo... bo co z tego ze purtaly jak bakow bylo coraz wiecej ... musialyby pierdziec caly czas :|

ja pije to te herbatki z hipp zeby dzialaly delikatnie. Tez slyszalam, ze jak sie wypije kubek takiego zaparzanego kopru to moze to byc za mocne na maly brzusio.

A my od wczoraj bez lekow

Ja na początku zaparzalam 6ziarenek kopru ale przeszłam na hippa bez cukru ale młody nie czuje ze pije i non stop sie dlawil i dosypuje mu słodkiego hippa trochę i sobie pije

Jagus pytalam pediate i poweidzial ze jak najbardziej mozna pic i herbatke z kopru i rumianek, ze one nie wykluczaja sie wzajemnie.

a teraz mam stresa bo starsza ma poczatki zapalenia oskrzeli i boje sie zeby mały czegos nie zlapal bo nie da rady jej od niego odciagnac, stale tlumacze ze nie moze teraz calowac go bo ma katarek, ze musi usta przytykac jak kaszle zeby on sie nie zarazil i raz to zrobi a 20 razy nie :)

DONA u mnie syn ma zapalenie pluc, co prawda Laury nie caluje ale chodzi kaszla po donu. Miejmy nadzieje, ze cycowanie pomoze

Dona więc co lekarz to inna szkoła;-) Ale to by się trzymało kupy skoro takie herbatki idzie dostać. W każdym razie póki mam sam rumianek to taki będę parzyć;-)

DZIEWCZYNY mam pytanie,mojemu Malemu od czasu do cAsus sumie to ostatnio raz dziennie zdążą sie ze sie krztusi,mleko wyplywa nosem i buzia,nie moze zlapac.oddechu..i no dzisiaj w nocy tak sie zrobilo po 3 godz. Od jedEnia...wg mnie to nie jest juz ulewanie,bo suzlweanie to swobodny wyplyw mleka..a tu mu tryska o biedny nie moze zlapac tchu...a dodatkowo mam wrażenie ze.po każdym posilku mu niedobrze...czy któreś z Waszych dzieci tak ma? Boje sie ze to moze byc alergia na laktozę..choc innych objawów brak...

reklama
IKASIA witaj, dawno cie nie bylo.
Moze to ulewanie i potrzebny np Debridat skoro to dzieje sie tyle czasu po jedzeniu. Najlepiej idz do pediatry. Jak nie z synkiem to sama i opowiedz co sie dzieje. Bo od takiego refluksu dziecie moze chorowac bo mu plucka sie zalewaja

Do góry