reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

piszecie o łóżku piętrowym, trochę Wam zazdroszczę, bo ja jako jedynaczka takowego nie miałam a bardzo zazdrościłam jak ktoś miał...i zawsze jak u kogoś nocowałam gdzie takie łóżko było spałam na górze ;-)

reklama
ja bym nie kupiła piętrowego :D hehe moze byc fajne na chwile, ale co potem? :p albo jak sie okaże ze dziecko zapewnia ze będzie spało na górze a potem sie boi i nie chce i durgie tez nie chce :O no i znowu problem :p

z resztą mam w perspektywie osobne pokoje dla dzieci :p w domu będziemy mieć na tyle sypialni :D
nawet na jakąś trzecią niespodzianke by sie wygospodarował pokój :D haha ;)

krolewna, ja też piętrowego bym nie kupiła, a ostatnio mi teściowa wyskoczyła z piętrowym :sorry: zaśmiałam jej się w twarz, qwa dom duży, pokoi dla każdego, każdy z pokoi też nie mały, więc po cho.lere wsadzać łóżko piętrowe...ona to potrafi mnie zagotować swoją pomysłowością :baffled:

ypra, napewno, teraz te łóżka wcale nie są takie "nudne" jak kiedyś, zawsze można je urozmaicić, jest tyle pomysłów np., statek piratów :-)

reklama
Do góry