Ja mam bardzo prosty sposób na przetłuszczającą się cerę. Po prostu regularnie ( nawet 3 razy dziennie ) myję twarz tonikiem i 2-3 razy w tygodniu stosuję peeling. Nie jest to duży wysiłek, a cera wygląda dużo lepiej niż przedtem. Zawsze staram się wybierać możliwie jak najlepsze kosmetyki ( i wcale nie najdroższe ), a warunek jest jeden - muszą to być kosmetyki naturalne. Zgodzę się, że ceną odbiegają trochę do pozostałych, ale nie jest z tymi cenami tak źle jak w momencie ich pojawienia się na rynku. Najczęściej kosmetyki zamawiam sobie przez internet ( leniwa jestem i nie chcę mi się łazić do sklepów ) albo chodzę do apteki juventy w CH manufaktura w łodzi bo cenowo rzeczywiście są atrakcyjni.
reklama
malamrowka1100
Fanka BB :)
ja mogę polecic mydło szary/ biały jeleń, nie uczula i napawdę fajnie działa, skóra nie ma wyprysków oraz nie przetłuszcza się po nim. myję nim buźke rano i wieczorem - radzę spróbowac, a i można uciąc sobie małą gąbeczkę z dużej i nią nakładac mydło i mydlic twarz - taki mały peeling, a równie skuteczny.
reklama
Podziel się: