reklama
vampirek80
mamusia Maciusia:)
masz racje kropecka nie ma sensu.....poza tym Di4n4 robi sie wulgarna a z ch...... nie rozmawiam!!!!!żegnama ja byłam dzisiaj sobie uzupełnić akryl, jutro mam ślub więc muszę jakoś wyglądać ja już tego wątku nie komentuję bo nie ma sensu
Dokaldnie!! niedojrzala smarkula. Nie tylko na tym forum w ten wyniosly i chamski sposob rozmawia z innym.masz racje kropecka nie ma sensu.....poza tym Di4n4 robi sie wulgarna a z ch...... nie rozmawiam!!!!!żegnam
Z tego co wiem, to już dawno miałaś tutaj nie zaglądać więc nie wiem po co się udzielasz ... Pani WSZYSTKOWIEDZĄCA !!! Nie znasz mnie, nigdy mnie nawet nie widziałaś a wiesz o mnie zupełnie wszystko (to ile kursów i szkoleń przeszłam, co potrafię a czego nie ... ) - ŻAŁOSNE !!! I przedewszystkim przeczytaj sobie swojego posta i odpowiedz sobie sama na pytanie KTO JEST TUTAJ WULGARNY ...
Smarkulą to może Ty jesteś !!! Nie wiek świadczy o dojrzałości moja droga ... A mój chamski sposób rozmowy wynika tylko i wyłącznie z bzdur jakie tutaj czytam ... Zresztą - jak Ci się nie podoba to nie czytaj moich postów - OBEJDZIE SIĘ I JAKOŚ TO PRZEŻYJĘ ;-)
To Ty jestes zalosna. I absolutnie nie maialam na mysli Twojego wieku tylko sposob bycia jaki pokazujesz na roznych forach.
Jestes impertynencka, brak Ci kultury osobistej i wychowania. Kilka postow wczesniej napialas dziewczynie, ze gowno wie mi, ze jestem nienormalna. Zglaszam naruszenie do administratorki, bo przeginasz.Z tego co wiem to forum jest tylko jedno ... Więc nie wiem o co Ci wogóle chodzi ??? Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że siedziałaś pół dnia przy kompie i po kolei czytałaś jeden po drugim - wszystkie moje 441 postów ... bo pomyślę sobie, że jesteś jakaś nienormalna ... Boże, do czego może posunąć się zawistna kobieta ...
Ale spoko - przynajmniej dzięki Tobie mam fajny koniec ciąży ... Nigdy się tak nie uśmiałam jak teraz Ubaw po pachy ...
Nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz!! Zawisc jest to negatywne uczucie wobec kogoś, zazdroszczenie mu wartości materialnych czy też fizycznych. Dążenie do pozbawienia osoby darzonej zawiścią dóbr, często też kopiowanie stylu bycia i ubierania się, upodobniania się.
(marze zeby zajac Twoje miejsce, w Twoim domu, przy Twoim mezu i byc matka dla Twojego dziecka, zazdrozcze Ci zycia i chcilabym byc Toba...........stylistka paznokci)
Niestety ... możesz sobie tylko pomarzyć ;-)
Lepiej wróć do swojego wypatrywania fasoli to tylko to Ci dobrze wychodzi ...
A ode mnie odbij bo za krótka jesteś ... ;-)
Nie zapomnij też, że moje wypowiedzi były tylko i wyłącznie odzewem na inne - równie chamskie posty - to tak na marginesie ... ;-) Bo sory, ale jeśli ktoś kto kompletnie mnie nie zna pisze mi że robię paznokcie żelowe bo akrylowych nie potrafię, i żebym poszła na kurs - sugerując że pewnie nie byłam na żadnym - to chcąc nie chcąc wszystko aż się w Tobie gotuje ...
Ale jeśli chcesz zgłoś całą sprawę do administratorki A potem na policję i obowiązkowo powiadom o wszystkim CBŚ i CBA
Lecz sie, bo chyba masz problemy z kontrolowaniem emocji.
Tobie chyba dobrze wychodzi zachodzenie w ciaze
To zwzkla ciekawosc. Kim jest osoba, ktora wprowadza niemila atmosfere. Nie zapominaj,ze posty nie sa tajne, i kazdy moze je przeczytacJa mam się leczyć ???
To nie ja prześledziłam całe Twoje konto i przeczytałam wszystkie Twoje posty i wątki, w jakich się wypowiadałaś ...
Nie wiem po co to robiłaś - dla mnie jest to poprostu DZIWNE i NIENORMALNE ...
Masz chyba jakąś manię prześladowczą ... Bo nie wiem w jaki inny sposób można wytłumaczyć to co robisz ...
Zwykła ciekawość ???
To chyba jakieś pierwsze objawy ciężkiej, głębokiej depresji ...
Posty owszem nie są tajne, ale żeby od razu robić coś takiego ...
Chyba naprawdę nie masz co robić w życiu ...
Zresztą mało mnie to obchodzi ;-)
To Twoja diagnoza?? Ah tak!! Zapomnialam, ze zjadas wszstkie rozumy
I napewno wiesz co robie w zyciu. Przpomne Ci, ze wlasnie takie osady wypomnialas.Vampirkowi.Ze wypowiada sie na Twoj temat nie znajac Cie
Nie odbierala tego jako atak tzlko wzmiane pogladow. Nie kazdy musi sie ze mna zgadzac. One nie byly dlamnie nie mile, a Ty dla nas jestesZwykła ciekawość ???
To chyba jakieś pierwsze objawy ciężkiej, głębokiej depresji ...
Posty owszem nie są tajne, ale żeby od razu robić coś takiego ...
Chyba naprawdę nie masz co robić w życiu ...
Zresztą mało mnie to obchodzi ;-)
A niemiła atmosfera była tutaj już w momencie kiedy pierwszy raz weszłam na ten wątek - wtedy kiedy wszyscy po kolei Cię atakowali a Ty próbowałaś się bronić ...
reklama
tulipanek
Fanka BB :)
A czy ja moge sie o cos zapytac????
Mam lamliwe paznokcie i to bardzo,zwlaszcza po porodzie.Okropnie to wyglada jakbym je obgryzala.Wystarczy,ze mi lekko urosnie paznokiec i juz sie lamie.Czy w takim wypadku jest szansa,ze moge sobie zalozyc tipsy czy akryle.Wlasciwie jaka jest roznica.Nie chce dlugich pazurkow a jedynie chce miec schludne dlonie .Moze takie zabiegi jeszcze bardziej je oslabia i nie warto.Poradzcie;-)
Mam lamliwe paznokcie i to bardzo,zwlaszcza po porodzie.Okropnie to wyglada jakbym je obgryzala.Wystarczy,ze mi lekko urosnie paznokiec i juz sie lamie.Czy w takim wypadku jest szansa,ze moge sobie zalozyc tipsy czy akryle.Wlasciwie jaka jest roznica.Nie chce dlugich pazurkow a jedynie chce miec schludne dlonie .Moze takie zabiegi jeszcze bardziej je oslabia i nie warto.Poradzcie;-)
Podziel się: