Posłuchaj ... To Vampirek rozpoczął całą tą aferę ... To ona ni stąd ni zowąd zaczęła temat farbowania włosów i zapyziałych ciężarnych, które według niej są beznadziejne gdy tego nie robią w tym okresie ... a potem od słowa do słowa to już samo tak jakoś poszło ...
W sumie cała dyskusja toczyła się między mną a nią - a Ty nagle weszłaś między młot a kowadło ... Więc nie mów, że ktoś Cię tutaj atakuje bo w ciągu całej tej dyskusji już wiele razy zmieniałaś swoje poglądy i tak naprawdę do końca nie wiadomo co myślisz na dany temat ... Tak jakbyś w danej chwili chciała przypodobać się temu, kto akurat jest atakującym a nie atakowanym ... i na odwrót ...
Piszesz, że jestem dla Ciebie niemiła, ale przypominam Ci, że tak naprawdę to Ty pierwsza napisałaś że jestem niedojrzałą smarkulą - pomimo tego, że moje wypowiedzi wogóle nie były kierowane do Ciebie ...
Nie jestem niedojrzałą smarkulą i nie pozwolę tak o sobie mówić ... !!!
Mam dopiero 21 lat, ale jestem już dwa lata po ślubie, rok temu przeżyłam stratę dziecka a później po wielkim załamaniu i ogromnych staraniach udało mi się ponownie zajść w ciąże i jestem najszczęśliwsza na świecie, że zostanę mamusią ... Wiem, że nie będzie mi łatwo ale dam sobie radę ze wszystkim bo tak długo czekałam na to dziecko, że postaram się uchylić mu kawałek nieba i będę najlepszą mamą na świecie ... Uważasz więc, że można o mnie powiedzieć NIEDOJRZAŁA SMARKULA ??? Niedojrzałe smarkule to laski, które w młodym wieku zachodzą w ciążę a potem usuwają je ... albo takie, które są w moim wieku a w głowie mają tylko picie, imprezy i dobrą zabawę ... Nie wiem ile masz lat ... Ja mam dopiero 21, więc dla Ciebie może i jestem smarkulą ale napewno nie niedojrzałą bo dojrzałam już dawno temu - wtedy kiedy podjęłam decyzję o samodzielnym życiu i małżeństwie ...
Nadal uważasz, że nie miałam prawa się wkurzyć kiedy ktoś próbuje w buciorach wejść w moje życie i kompletnie mnie nie znając obraża mnie ???
Nie zmieniam zdania non stop. Dalej uwazam ze akrzle a szkodliwe i ze nielatwo bedzie tak samo dbac o siebie po narodzinach dziecka. Ale nie powiedzialam nigdz, ze ci sie to nie uda. Nie nie staram sie nikomu przyzpodobac, tylko w pewnzm momencie Twoe wzpowiedzi staly sie agresywne. Spojz jaki ton wzpowiedzi obralas w tym poscie a w poprzedniach. trzebal bzlo tak odrazu.;-)