reklama
Jestem zainteresowana kupnem thermomixu,prosze o przesylanie ofert cenowych,jestem z wojewodztwa lubelskiego,z gory wielkie dziekina adres pagap@wp.pl:-)
Ja jestem mamą dwójki maluchów z alergią i naprawdę szczerze polecam Thermomix. Przygotowuję w nim pełnowartościowe posiłki bez konserwantów i różnego rodzaju ulepszaczy. Robie swoja vegetę, kostki rosołowe, soki typu kubuś, serki homogenizowane, jogurty, soki, pieczywo ....itd. I wcale nie poświęcam na to dużo czasu.
Poza tym postanowiłam sama zacząc sprzedawać to urządzenie. I naprawde jestem zadowolona z pracy. Pracuje kiedy chcę, praca nie zajmuje mi dużo czasu i nie musze zostawiać dzieci z opiekunką na dłużej niż 3 godz. Zarobić można tyle, co na pełnym etacie, a jest sie praktycznie cały czas w domu.
Thermomix stał się teraz częścią mojego życia i moim sposobem na życie.
Pozdrawiam.
Poza tym postanowiłam sama zacząc sprzedawać to urządzenie. I naprawde jestem zadowolona z pracy. Pracuje kiedy chcę, praca nie zajmuje mi dużo czasu i nie musze zostawiać dzieci z opiekunką na dłużej niż 3 godz. Zarobić można tyle, co na pełnym etacie, a jest sie praktycznie cały czas w domu.
Thermomix stał się teraz częścią mojego życia i moim sposobem na życie.
Pozdrawiam.
Moja mama posiada takie urządzenie i nawet mi pożyczyła ale ja wolę robiuć zupki blenderem bo niestety Termomix rozdrabnia ale większe ilości a jednej marchewki to nawet nie chwyci
ogólnie super sprawa na przyjęcia, sałatki, mrożona kawę, sorbety
ogólnie super sprawa na przyjęcia, sałatki, mrożona kawę, sorbety
Zapraszam do rejestracji na PIERWSZYM FORUM UŻYTKOWNIKÓW THERMOMIXA:
Forum użytkowników Thermomix'a
Znajdziecie tu masę przepisów, a także możecie pochwalić sie swoimi własnymi.
Forum właśnie powstało, ale miejmy nadzieję, że szybko się rozwinie.
Zapraszam do odwiedzenia Forum użytkowników Thermomix'a
Pozdrawiam serdecznie.
Forum użytkowników Thermomix'a
Znajdziecie tu masę przepisów, a także możecie pochwalić sie swoimi własnymi.
Forum właśnie powstało, ale miejmy nadzieję, że szybko się rozwinie.
Zapraszam do odwiedzenia Forum użytkowników Thermomix'a
Pozdrawiam serdecznie.
Witam młode mamy:-)
Polecam profesjinalną prezentacje , bez zobowiązań do zakupu.
W komplecie książka z super przepisami dla niemowląt i dzieci
zapraszam
gg 6485015
71_kasiula@buziaczek.pl
Polecam profesjinalną prezentacje , bez zobowiązań do zakupu.
W komplecie książka z super przepisami dla niemowląt i dzieci
zapraszam
gg 6485015
71_kasiula@buziaczek.pl
Zapraszam na bezpłatną i niezobowiazujaca prezentacje Thermomixa na terenie Rzeszowa, Sanoka, Krosna oraz okolic. Dla kazdego organizatora pokazu mily upominek, bezplatnie wykonuje 7 potraw. Mozna zaprosic znajomych i zrobic miła niespodzianke moj telefon 785502373 pozdrawiam Krzysiek
Bezpłatna prezentacja Thermomixa na terenie woj. małopolskiego i śląskiego. 7 potraw plus prezent za zorganizowanie prezentacji dla gospodarza. Przy zakupie urzadzenia gratis książki plus torba lub porcelana.
tel. 511-286-897
tel. 511-286-897
reklama
Zapraszm na darmową i zupełnie niezobowiązująca prezentacje Thermomixa na terenie woj. śląskiego, małopolskiego, mazowieckiego, podkarpackiego. 8 potraw zupełnie za darmo plus upominek za zorganizowanie prezentacji.
kontakt mailowy: maria.b70@wp.pl, tel. 789-258-241
kontakt mailowy: maria.b70@wp.pl, tel. 789-258-241
Podziel się: