reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Plus suple oczywiście i babydust method. To tylko tak myśle, ze da radę to ogarnąć [emoji23] w razie gdyby jakiś xy się tam zaplątał.
Przemysl to sobie bo wydaje mi się, ze warto!
A czy byłabyś w stanie mi to tak na chłopski rozum przetłumaczyć i wytłumaczyć jak ty to będziesz robić?
No i ofc jaki sprzęt?
A czy byłabyś w stanie mi to tak na chłopski rozum przetłumaczyć i wytłumaczyć jak ty to będziesz robić?
No i ofc jaki sprzęt?
Zobacz ofertę: Mikroskop LCD Bresser Link do: Mikroskop LCD Bresser
Zobacz ofertę: INKUBATOR DO JAJ KLUJNIK NA 7 JAJ OWOSKOP GRATIS Link do: INKUBATOR DO JAJ KLUJNIK NA 7 JAJ OWOSKOP GRATIS
Zobacz ofertę: Farma Białka Płynne białko jaj w płynie 1kg Link do: Farma Białka Płynne białko jaj w płynie 1kg
Zobacz ofertę: AX4 PASKI PAPIERKI LAKMUSOWE POMIAR PH 1-14 80szt Link do: AX4 PASKI PAPIERKI LAKMUSOWE POMIAR PH 1-14 80szt
Zobacz ofertę: STRZYKAWKI 2-częściowe 20 ml 100 sztuk B.BRAUN Link do: STRZYKAWKI 2-częściowe 20 ml 100 sztuk B.BRAUN
Zobacz ofertę: kubeczek kubek POJEMNIK na mocz NIEJAŁOWY - 100szt Link do: kubeczek kubek POJEMNIK na mocz NIEJAŁOWY - 100szt
Link do: Summer's Eve Extra Cleansing Vinegar and Water 133ml | eBay
I pipeta
I po kolei: nazbierasz białka, potem spermy do strzykawki, obstawiasz do inkubatora na godzinkę,
Ostrożnie wyciskasz dolna warstwę do pojemniczka zakwaszasz, sprawdzasz pod mikroskopem jak się ruszają i czy są same xx
Aplikujesz sobie za pomocą strzykawki z cut off 2-3dni
martoosia04
A skad bedziesz wiedzieć które to XX?
A skad bedziesz wiedzieć które to XX?
Jest różnica w ruchu, xy prą do przodu prosto a xx kręcą się w kółko albo leca zygzakiem, białko jest po to żeby oddzielić xx, bo xy leca do góry białka z xx zostają na dnie
martoosia04
A są jakieś filmiki o tej metodzie? Bo czytam i czytam w kółko te artykuły i wariuje mi głowa
A są jakieś filmiki o tej metodzie? Bo czytam i czytam w kółko te artykuły i wariuje mi głowa
Miciurka poproś ona ma tego, wiec pewnie Ci podeśle. Ja nie zapisywałem, bo mam z Nią stały kontakt wiec będę omawiać z ni na bieżąco.
martoosia04
Dobry pomysł w sumie.
@Miciur-ka a nie chciałabyś nam tu jakiegoś szkolenia wirtualnego zrobić?
@Miciur-ka a nie chciałabyś nam tu jakiegoś szkolenia wirtualnego zrobić?
reklama
martoosia04
Aktualizacja:
1 day cut OFF -> 1 BD i mamy pozytywny test.
1 day cut OFF -> 1 BD i mamy pozytywny test.
Podziel się: