reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ja tak jak w książce pisze, pierwszy ciemny. Ale ja mam owu jak w zegarku. Mogę co do godziny wyliczyć
To ktory liczyc jako ten pierwszy ciemny?
Bo dziewczyny mówią że 9Nov liczyc a ja liczyłam 6nov jako ten PIERWSZY z ciemniejsza kreską.
Załączniki
martoosia04
Zdecydowanie masz łatwiej.
I u siebie też stawiałam na 6.11 ale na grupie uparcie twierdzą, że chodzi o pierwszy super ciemny test. Więc 9.11 brać pod uwagę. [emoji849] ale gdyby tak było, to by była ciąża bo seksy były 10.11 chyba, że była, ale faktycznie biochemiczna, bo cienie kresek były widoczne [emoji849]
I u siebie też stawiałam na 6.11 ale na grupie uparcie twierdzą, że chodzi o pierwszy super ciemny test. Więc 9.11 brać pod uwagę. [emoji849] ale gdyby tak było, to by była ciąża bo seksy były 10.11 chyba, że była, ale faktycznie biochemiczna, bo cienie kresek były widoczne [emoji849]
martoosia04
A zrób test i siknij na test teraz gdy pewne jest, ze ciąży nie ma! Ja tak sprawdzałam czy cienie wyjdą, mi nie wychodziły... [emoji17]
Ale będziesz wiedziała, ze może cienie to norma u Ciebie.
U mnie ten cykl średnio obstawiony, Zobacz załącznik 919862
A jak u Ciebie?
W poprzednie cykle starań, jak robiłam testy to nie było żadnych cieni! ŻADNYCH!
martoosia04
Czyli najprawdopodobniej biochemiczna [emoji17]
Coś te nasze dziewczynki trudne są [emoji17]
Oj trudne, trudne. Uparciuszki każą na siebie bardzo długo czekać.
Powiedz mi, zabierasz się za EGS? Dla mnie to chyba za skomplikowane :/ niewiele z tych metod z linki Miciurki rozumiem.
reklama
Tak, zakupiłam sprzęt i zaczynam próby. W styczniu pierwsze podejście.
Na początku tez mega trudne się wydawało, ale ogarnelam sprawę. Jak się posiedzi w tym chwile to wszystko pięknie widać.
Czekam aż mikroskop będzie, i zaczynam. Bo wydaje mi się, se inaczej nie maja xx szans z xy u mnie. [emoji17]
A tak zdecydowanie przechylisz szale i xx maja najnormalniej w świecie szanse by dostać się do jaja.
Na początku tez mega trudne się wydawało, ale ogarnelam sprawę. Jak się posiedzi w tym chwile to wszystko pięknie widać.
Czekam aż mikroskop będzie, i zaczynam. Bo wydaje mi się, se inaczej nie maja xx szans z xy u mnie. [emoji17]
A tak zdecydowanie przechylisz szale i xx maja najnormalniej w świecie szanse by dostać się do jaja.
Podziel się: