reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

The Baby Dust Method - czyli zaplanujmy płeć naszego dziecka

Nie, nigdy nie stosowałam tego żelu, ja nigdy dotąd nie miałam
problemu z zajście w ciąże. Do nie dawna myślałam, ze owu zawsze w 14 dc jest [emoji85]
A teraz jakiś kosmos 10cs! I nic!
Te bdm jakoś mnie na duchu podnosi jak czytam relacje tych potwierdzonych płci, u ludzi u których nie było dziewczynek od pokoleń!

reklama
Nie, nigdy nie stosowałam tego żelu, ja nigdy dotąd nie miałam
problemu z zajście w ciąże. Do nie dawna myślałam, ze owu zawsze w 14 dc jest [emoji85]
A teraz jakiś kosmos 10cs! I nic!
Te bdm jakoś mnie na duchu podnosi jak czytam relacje tych potwierdzonych płci, u ludzi u których nie było dziewczynek od pokoleń!

Mam to samo! Ale chcę sobie jednak pomoc tym żelem, bo on ponoć pomaga przedłużyć żywotność plemniczkow.

IMG_5446.JPG
IMG_5502.JPG

Małe ściągi

Załączniki

• IMG_5446.JPG
    IMG_5446.JPG
    138,3 KB · Wyświetleń: 666
  • IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    208,8 KB · Wyświetleń: 644
No warto, bo będziecie wiedzieć na czym stoicie. I pomysł o drożności u siebie. To taka podstawa. Jak wszystkie parametry są ok, i drożne wszystko to podstymuluja owu i musi coś wyjść [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
U mnie 10cs [emoji17]
Dobrze mi zrobiła ta przerwa bo w głowę dostawałam. A teraz spokojniej.

No warto, bo będziecie wiedzieć na czym stoicie. I pomysł o drożności u siebie. To taka podstawa. Jak wszystkie parametry są ok, i drożne wszystko to podstymuluja owu i musi coś wyjść [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
U mnie 10cs [emoji17]
Dobrze mi zrobiła ta przerwa bo w głowę dostawałam. A teraz spokojniej.

Ja miałam wczoraj załamanie, bo jednak te cienie na testach dały mi wielką nadzieję. A tu okazało się, że nic.
W tym miesiącu wyślę M. na badanie nasienia, a jak nie wyjdzie w grudniu z ciążą, to pójdę do ginki i pomyślimy co dalej. Ale denerwują mnie te głupie przekonania, że do roku wszystko jest możliwe. Nie chcę tyle czekać!

Wiem o czym piszesz! Tez tak miałam ze dwa miesiace temu. Jeszcze okazało się, ze lewy jajnik wygasł, w prawym mało jajek to całkiem mnie dobiło. Dzień później siostra dzwoniła ze w ciąży jest!!!
Teraz mi trochę przeszło ale i tak jest ciężko.

reklama
Wiem o czym piszesz! Tez tak miałam ze dwa miesiace temu. Jeszcze okazało się, ze lewy jajnik wygasł, w prawym mało jajek to całkiem mnie dobiło. Dzień później siostra dzwoniła ze w ciąży jest!!!
Teraz mi trochę przeszło ale i tak jest ciężko.

Dziewczyny na grupie piszą, że trzeba liczyć, że owu jest 24h od NAJCIEMNIEJSZEGO testu - ja zawsze myślałam, że od pierwszego ciemnego.... a jak ty przyjmujesz?

Do góry