reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

The Baby Dust Method - czyli zaplanujmy płeć naszego dziecka

reklama
A nie badacie? Mieliście zbadać?
U nas wyszło bardzo dobrze.
IMG_1101.JPG

Niby tylko 4% prawidłowych ale dziewczyny za głowę się złapały, ze tak dużo. To te 4% ponoć ogromnie dużo jest.
Także u mnie ok, u niego ok. Zrobimy drożność i liczę ze styczeń będzie radosny. Albo luty.
Bo stymulacja będzie, i świetnie wyznaczam czas owu. No musi się udać nie?
Daj znać jak zrobisz te badania u męża!

Załączniki

• IMG_1101.JPG
    IMG_1101.JPG
    236,1 KB · Wyświetleń: 562
A nie badacie? Mieliście zbadać?
U nas wyszło bardzo dobrze. Zobacz załącznik 917263
Niby tylko 4% prawidłowych ale dziewczyny za głowę się złapały, ze tak dużo. To te 4% ponoć ogromnie dużo jest.
Także u mnie ok, u niego ok. Zrobimy drożność i liczę ze styczeń będzie radosny. Albo luty.
Bo stymulacja będzie, i świetnie wyznaczam czas owu. No musi się udać nie?
Daj znać jak zrobisz te badania u męża!

Mieliśmy robić badania, ale nie wiem gdzie go wysłać. I jakie robić [emoji24] bo w Diagnostyce są trzy pozycje rożnych badań nasienia. A laski na innym wątku mówiły, że nie warto isc do klinik badania niepłodności na takie badania nasienia. Lepiej w zwykłym labo.

Mieliśmy robić badania, ale nie wiem gdzie go wysłać. I jakie robić [emoji24] bo w Diagnostyce są trzy pozycje rożnych badań nasienia. A laski na innym wątku mówiły, że nie warto isc do klinik badania niepłodności na takie badania nasienia. Lepiej w zwykłym labo.

My mieliśmy w klinice za 150zl rozszerzony pakiet, tylko bez badań genetycznych. Wiec wiesz zawsze to lepiej wiedzieć czy ilość i jakość jest ok, a w razie w dokładniejsze badania zleci lekarz. Tak uważam.

My mieliśmy w klinice za 150zl rozszerzony pakiet, tylko bez badań genetycznych. Wiec wiesz zawsze to lepiej wiedzieć czy ilość i jakość jest ok, a w razie w dokładniejsze badania zleci lekarz. Tak uważam.

W sumie tak. Masz rację. Niby M. wie że ma isc i mi to obiecał, ale z drugiej strony od tak ucieka od lekarzy... jak poparzony. Myśle, że to stres też jest. Że wyjdzie źle dla niego.

Mój tez był zestresowany, ale poszedł i już wiemy na czym stoimy. Oluś moje hormony i wiadomo na czym stoimy. Ja mojego umówiłam i poszedł ale kombinował jakby się wymigać [emoji6]

reklama
Mój tez był zestresowany, ale poszedł i już wiemy na czym stoimy. Oluś moje hormony i wiadomo na czym stoimy. Ja mojego umówiłam i poszedł ale kombinował jakby się wymigać [emoji6]

Moj teraz ma na rano tydzien, ale obiecał, że pojdzie jak bedzie miał popołudnia. Wiec jeszcze tydzien ma na przyswojenie info o badaniu.

Ale ten cykl w sumie nie poszedł na marne bo przekonałam się, że równa kolorystycznie lub ciut ciemniejsza kreska testowa owu wychodzi mi w 14dc co cykl, więc seksy najpóźniej w 13dc na dziewczynkę.

@leeleeth a stosowałaś żel Concieve plus ?

Do góry