martoosia04
Fanka BB :)
Który dc?
To faza pęcherzykowa teraz? Bo jeśli tak to masz super, optymalnie,
21dc i po owu na bank. Ale ile dokładnie dni po, to nie wiem. @ na 23.11 niby - chyba faza lutealna teraz. [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który dc?
To faza pęcherzykowa teraz? Bo jeśli tak to masz super, optymalnie,
21dc i po owu na bank. Ale ile dokładnie dni po, to nie wiem. @ na 23.11 niby - chyba faza lutealna teraz. [emoji848]
To tez masz dobry!
Trzymam kciuki!
Ja od jutra zaczynam testy
A nie badacie? Mieliście zbadać?
U nas wyszło bardzo dobrze. Zobacz załącznik 917263
Niby tylko 4% prawidłowych ale dziewczyny za głowę się złapały, ze tak dużo. To te 4% ponoć ogromnie dużo jest.
Także u mnie ok, u niego ok. Zrobimy drożność i liczę ze styczeń będzie radosny. Albo luty.
Bo stymulacja będzie, i świetnie wyznaczam czas owu. No musi się udać nie?
Daj znać jak zrobisz te badania u męża!
Mieliśmy robić badania, ale nie wiem gdzie go wysłać. I jakie robić [emoji24] bo w Diagnostyce są trzy pozycje rożnych badań nasienia. A laski na innym wątku mówiły, że nie warto isc do klinik badania niepłodności na takie badania nasienia. Lepiej w zwykłym labo.
My mieliśmy w klinice za 150zl rozszerzony pakiet, tylko bez badań genetycznych. Wiec wiesz zawsze to lepiej wiedzieć czy ilość i jakość jest ok, a w razie w dokładniejsze badania zleci lekarz. Tak uważam.
Mój tez był zestresowany, ale poszedł i już wiemy na czym stoimy. Oluś moje hormony i wiadomo na czym stoimy. Ja mojego umówiłam i poszedł ale kombinował jakby się wymigać [emoji6]